Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Έκλεισε Βιτόλο για 3 χρόνια...


Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται γεγονός καθώς οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό μέσο του ΠΑΟΚ.


Αναλυτικότερα, μετά το σημερινό προγραμματισμένο ραντεβού του ΠΑΟΚ με την πλευρά του παίκτη, προέκυψε νέο χάσμα των δύο πλευρών, αφού ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την πρώτη κιόλας συνάντηση για λύση του συμβολαίου του.
Στην πρωινή συνάντηση ο Βιτόλο ανακοίνωσε στον Θοδωρή Ζαγοράκη ότι τους χαρίσει τα λεφτά που του χρωστούν με προϋπόθεση να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον μεταπείσει όμως ο παίκτης ήταν ανένδοτος καθώς δήλωσε: ''Θέλω να αποχωρήσω''.

Πλέον το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η συνεργασία του Ισπανού με τους πράσινους. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για τα επόμενα 3 χρόνια με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 450.000 ευρώ. Ο Βίκτορ Βιτόλο αναμένεται ακόμα και αύριο να ταξιδέψει στο Κίτσμπουελ για να ενσωματοθεί στο πράσινο ρόστερ και να ξεκινήσει προετοιμασία υπο τις οδηγίες του Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Να θυμήσουμε οτι ο Βιτόλο ήταν επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναικού αναμέται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα των πρασίνων στις 21 Ιουλίου στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.