Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Οβούσου ο δεύτερος...


Το δεύτερο μεταγραφικό του απόκτημα έχει στα σκαριά ο Παναθηναϊκός αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γκανέζο δεξί εξτρέμ.

Οι Πράσινοι φαίνεται να τα έχουν βρει με την Αλ Σαντ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο.
Ο Κουίνσι Οβούσου είναι προσωπική επιλογή του Ζεσουάλντο Φερέιρα αφού συνυπήρχαν στην Μάλαγα. Ο 25 χρονος Γκανέζος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία για προετοιμασία

Ο Οβούσου είναι γρήγορος, εκρηκτικός με πολύ καλό χειρισμό της μπάλας με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.
Ο ρεπόρτερ της Μάλαγα Φελίξ Γοδόι ανάλυσε το προφίλ του Γκανέζου στην Εξέδρα λέγοντας:
«Είναι παιχταράς, αλλά και τρελός. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί περισσότερο το μυαλό του. Και μέσα στο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως, αν είχε μυαλό θα ήταν αδιανόητο να μιλάνε ρεπόρτερ της Μάλαγα και του Παναθηναϊκού για αυτόν. Θα ήταν παγκόσμια γνωστός και δεν θα χρειαζόταν διευκρινίσεις Νομίζω ότι μπορεί να τρέξει τα 100 μέτρα σε λιγότερα από 11 δευτερόλεπτα. Επίσης, έχει εξαιρετική αίσθηση του χώρου, ενώ με την μπάλα στα πόδια κάνει τρελά πράγματα. Θα πάθετε πλάκα μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.