Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πρέπει να αποκτηθεί...


Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες, αφού ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας δεν αποδέχεται την πρόταση των ερυθρολεύκων με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και με τη στάση του έχει τραβήξει τη συγκεκριμένη υπόθεση κοντά στον 1 μήνα. Το θέμα είναι ότι ο Κολομβιανός αν αποκτηθεί θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό σε μια θέση που πέρυσι είχε πρόβλημα.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δηλώσει ότι πλέον ο Σάντσες δεν είναι πλέον απαραίτητος στην ομάδα μιας και στη θέση του κέντρου υπάρχουν 6 παίχτες (Σουμπινιο, Ουρτάδο, Φέισα, Μοντέστο, Ιμπαγάσα και Γέστε). Το θέμα είναι ποιοι απ' αυτούς μπορούν να αναταπεξέρθουν στα βαρύ πρόγραμμα των ερυθρολεύκων, μιας και ο Ολυμπιακός φέτος θα συμμετάσχει και στο Champions League.

Ο Σάντσες είναι πιο αμυντικογενής παίχτης και σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει φέτος, ειδικά στα παιχνίδια του Champions League εκεί όπου θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να παίξει λίγο πιο αμυντικά. Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό εργαλείο και μιας και έχει περάσει τόσα πολλά σκάουτινγκ με επιτυχία -κατα τη γνώμη μου- πρέπει να αποκτηθεί.

Τέλος ο Κάρλος Σάντσες είναι (όπως έλεγαν και οι παλιοί) καθαρό 6άρι και με τον Ιμπαγάσα ή τον Γέστε θα αποτελούσαν ένα εξαιρετικό κεντρικό δίδιμο. Το θέμα όμως είναι τί έχει στο μυαλό του ο Βάσκος τεχνικός γιατί αυτός παίρνει τις αποφάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.