Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πέφτουν οι υπογραφές...


Σήμερα (Πέμπτη 14/07) έρχεται ο μάνατζερ του Γέστε στην Αθήνα προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του παίκτη του στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 έτους και μέσα στην εβδομάδα θα μεταβεί στο Ζέεφελτ  της Αυστρίας για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμεσίας της ομάδας του Πειραιά.


Ο Γέστε θα εισπράξει το ποσό των 700-750 χιλιάδων ευρώ, ποσό που είναι σχεδόν το μισό του περσινού του κασέ που του παρείχαν οι Άραβες. Ο Ισπανός ήθελε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και γι΄αυτό έκανε πολλές υποχωρήσεις, μειώνοντας έτσι το ετήσιο κασέ του.


Ο 31χρονος μέσος πέρυσι είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια πετυχαίνοντας μάλιστα και 12 γκολ. Παρ' όλο που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή πετυχαίνει αρκετά γκολ και αυτό είναι σίγουρα ένα καλό στοιχείο που θα τον βοηθήσει να κερδίσει μια θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γέστε είναι επιλογή του Βαλβέρδε ο οποίος τον ξέρει αρκετά καλά μιας και ήταν πρώην παίχτης του. Ο Φραν Γέστε μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του Ριέρα αλλά και του Φουστέρ και προορίζεται να είναι το μπακ-απ των δύο παιχτών.

Αυτός είναι ο Φραν Γέστε :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.