Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός ανακοίνωνει Ζήση!


Η έλευση του Νίκου Ζήση στον  Πειραιά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού ο διεθνής κόμπο-γκαρντ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ιταλική Σιένα και να  να υπογράψει νέο με τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2ετές συνεργασία και σίγουρα η συγκεκριμένη προσθήκη θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να υλοποιήσει τους στόχους της νέας σεζόν.


Η επιθυμία της διοίκησης και της  τεχνικής ηγεσίας να ντύσουν  τον διεθνή γκαρντ στα ερυθρόλευκα ήταν και είναι μεγάλη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του από τις αρχές του καλοκαιριού, αλλά με όλα αυτά που συνέβησαν το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Φαίνεται όμως,  ότι το ''πρέσινγκ''  που άσκησαν οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες στην ιταλική ομάδα απέδωσε καρπούς και ο Νίκος Ζήσης αναμένεται να είναι η 3η φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Σίγουρα σε σημαντικό βαθμό βοήθησε και η επιθυμία του παίχτη να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες τις επόμενες ημέρες θα καταβάλλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης στους Ιταλούς  και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.