Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πάρτε τον τώρα που είναι ελεύθερος!


Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι από σήμερα ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα αυτός θέλει μιας και η ΚΑΕ Άρης παρέλαβε σήμερα την τραπεζική επιταγή της αξίας των 1.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο 18χρονος ταλαντούχος γκαρντ-Φόργουορντ να μείνει ελεύθερος. Η ιταλική Μπιέλα έχει προσεγγίσει τον Λίνο Χρυσικόπουλο, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Ολυμπιακός έχει μπει και αυτός γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του.



Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει σε αρκετά νέα ταλέντα στο παρελθόν (Τεόντοσιτς, Έρτσεγκ,  Σλούκας, Παπανικολάου, Κατσίβελης, Καραθανάσης κ.α.) και δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε τον Χρυσικόπουλο ντυμένο στα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει δηλώσει πολλές φορές ότι του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά που να έχουν όρεξη για μπάσκετ (και ο Χρυσικόπουλος είναι ένα απ' αυτά...) και αυτό ίσως δώσει ένα έξτρα κίνητρο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να τον αποκτήσει.


Τέλος Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να δράσουν γρήγορα προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους γιατί ο μικρός είναι περιζήτητος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.