Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Oι περιτές σπατάλες των Αγγελόπουλων...


Τα αδέρφια Αγγελόπουλοι τα τελευταία χρόνια έιναι ευρέως αποδεκτό ότι έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ελληνικο μπάσκετ γενικότερα. Όμως σε αυτά τα 7 χρόνια προεδρίας τους στον Ολυμπιακό, έχουν κάνει και κάποια λάθη σε σχέση με τα χρήματα που ξόδευαν.

Σίγουρα οι περιττές δαπάνες δεν είναι μόνο αυτές αλλα προτιμίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο ''χτυπητές''.

Δείτε εδώ μερικά από τα λάθη των αδερφών Αγγελόπουλων όσο αφορά τα συμβόλαια μερικών παιχτών οι οποίοι ήρθαν και δεν ''ακούμπησαν''.

2006. - Άρβιντας Ματσιγιάουσκας - 9.000.000 ευρώ για 4 χρόνια (την γνωρίζουμε όλοι την συγκεκριμένη περίπτωση φοβερός παίχτης αλλά...τραυματίας δεν πήρε όλο του το συμβόλαιο μιας και αποχώρησε 2 χρόνια αργότερα αλλά διεκδήκησε και πήρε ένα μέρος του)

2007. Ο Λόρενς Ρόμπερτς- 1.700.000 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 3 φορές παραπάνω από τα χρήματα που έπαιρνε στους Γκρίζλις) . Έφυγε και δεν ακούμπησε. Κι η αποζημίωση… αποζημίωση.

2008. Ιάκωβος Τσακαλίδης - 1.600.000 ευρώ ετησίως (μπορούσε να αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα)
2008. Ιγκόρ Μιλόσεβιτς - 400.000 ευρώ για δύο χρόνια (δεν ήταν απαραίτητος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, την δεύτερη χρονιά πήγε δανεικός αλλά το συμβόλαιό του το κάλειψε ο Ολυμπιιακός )
2008. Ζόραν Έρτσεγκ - 5ετές κλειστό με τις απολαβές του να ξεκινούν από τις 700.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και να φτάνουν τα 1.300.000 το 2013 (έκατσε για 3 χρόνια και πήρε περίπου 2.200.000, και αυτός μπορούσε να αποκτηθεί με μικρότερο συμβόλαιο,αλλά...) δεν έχει ακόμα αποχωρήσει και οι ευθρόλευκοι ''καίγονται'' να ξεφορτωθούν το ''βαρύ'' του συμβόλαιο.

2009. Πάργκο - 2.000.000  δολάρια (περίπου 1,52 εκατ. ευρώ) για 6 περίπου μήνες (το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε απ' τον Πάργκο είναι ένα τρίποντο στο final 4 του Παρισιού απέναντι στον Παναθηναϊκό )

2010. Πελεκάνος - 700.000 ευρώ ετησίως (πολλά χρήματα για ένα παίχτη που ήρθε για να συμπληρώνει την 12άδα).
 
Τέλος από την ομάδα του Πειραιά πέρασαν και πολλοί άλλοι που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα αλλά όπως προείπαμε τα χρήματά τους τα πήραν μέχρι και το τελέυταίο ευρώ αυτόι είναι: (ίσως να ξεχνάω κάποιον) Κόλιεβιτς, Ζουκάουσκας, Στεφάνοφ, Καυκής, Σεϊμπούτις, Αποστολίδης, Βουγιούκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κατηγορούμε τους Αγγελόπουλους γι' αυτά τα λάθη μιας και τα έκαναν από την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό. Χωρίς αυτούς η Πειραϊκή ομάδα δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα (μια από τις καλύτερς ομάδες  στην Ευρώπη). Σίγουρα φταίει ότι δεν είχαν και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα τους για να τους συμβουλέψουν σε ορισμένα θέματα. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα πληρώσει τα λάθη των προηγούμενων ετών και σίγουρα δεν θα γίνουν οι περιττές σπατάλες που άλλες χρονιές γίνονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.