Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πολλά γκολ για σήμερα Πέμπτη 4/08.


Καλημέρα φίλοι μου εχθές δεν τα πήγαμε και τόσο καλά αφού και οι δύο προτάσεις μας έπεσαν έξω. Πάμε, όμως να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις οι οποίες πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθούν.

Στρέμσγκουτσετ - Ατλέντικο Μαδρίτης - ΟΒΕΡ (1,73 ΒΕΤ365)

Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) δεν μπορεί να θεωρειθεί ως ασφαλές για τους Ισπανούς και πιστεύω ότι θα ψάξουν το γκολ για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Απ' την άλλη η Στρέμσγκουτσετ θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να πετάξει εκτός Europa League τους Μαδριλένους - κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι - και θα παίξει ανοιχτά χωρίς κανένα άνχος. Τα πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι έχουν μεγάλη τύχη και πιστεύω ότι η πρότασή μου μπορεί να επιβεβαιωθεί.


Τουν - Παλέρμο - ΟΒΕΡ (1,70 ΒΕΤ365)

Και εδώ τα πολλά γκολ έχουν την τιμιτική τους... Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-2) δεν δίνει και πολλά περιθώρια αδιαφορίας στην Παλέρμο που πρέπει να ψάξει για το γκολ μέσα στην Ελβετία. Η Τουν είναι μια ομάδα με κακή άμυνα αλλά και με καλή επίθεση και σίγουρα αυτός ο συνδιασμός μπορεί να επιβεβαιώσει την πρότασή μας. Εδώ αρκετή τύχη έχουν και τα 4-6 γκολ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.