Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πάμε ταμείο με το Lonsdale

Ο Lonsdale δίνει τέσσερα παιχνίδια συνολικά, ένα σήμερα και τρία αύριο, τα οποία μπορούν να πληρώσουν και να στείλουν στο ταμείο τολμηρούς και όχι μόνο παίκτες.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις :


  • Σλόβαν Μπρατισλάβα - Αποέλ
Μια αναμέτρηση κλειστή για ευνόητους λόγους και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα παίξουν κλειστά περιμένοντας κατι καλό στην αντεπίθεση. Η Σλόβαν είναι μια ομάδα που σαφώς έχει μεγαλύτερο προβάδισμα απο το Αποέλ λόγο έδρας. Αντίθετα οι Κύπριοι στηρίζονται στον ενθουσιασμό τους για διάκριση-πρόκριση και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν κυρίως στην αντεπίθεση. Ότι και οι δυο ομάδες είναι προσεκτικές φάνηκε και απο το πρώτο παιχνίδι, οπου έληξε ισόπαλο με σκορ 0-0, μια αναμέτρηση χωρίς φάσεις και ενδιαφέρον.
Η πρόταση μου είναι το UNDER ( 1.50 ΟΠΑΠ ) και ( 1.50 ΒΕΤ365 )

  • Στάρτ - Μόλντε
Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μόλντε ταξιδεύει στην έδρα της Στάρτ με άμεσο σκοπό τη νίκη, η οποία θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του Νορβηγικου πρωταθλήματος. Η Σταρτ δεν διαθέτει κάτι το εξαιρετικό και μπροστά στην ομάδα της Μόλντε, που είναι γνωστό οτι παίζει ένα άκρως επιθετικό ποόσφαιρο, δεν έχει καμία τύχη.
Η πρότασή μου είναι 1 με απόδοση ( 1.80 ΟΠΑΠ ) και ( 2.10 BET365 )

  • Βέστερλο - Γιούνγκ Μπόϊς 
Μια αναμέτρηση με πολλά γκολ, εξάλλου το 1-1 της Ελβετίας αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και για τους δυο αντιπάλους. Με φούλ επίθεση θα παραταχθεί η Βέστερλο προσπαθωντας να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένα γκολ, που θα της δώσει το πάνω χέρι στο θέμα πρόκριση. Απο την άλλη η Ελβετοί είναι μια άκρως επιθετική ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα, η οποία με τη σειρά της θα κυνηγήσει το γκόλ.
Η πρόταση μου είναι το OVER με απόδοση ( 1.55 ΟΠΑΠ ) και ( 1.80 BET365 )

  • Τούν - Παλέρμο
Τέλος κλείνουμε με το διπλό της Παλέρμο. Οι Ιταλοί ταξιδεύουν στην Ελβετία με σκοπό πάση θυσία τη νίκη πρόκριση. Απο τη μεριά τους οι παίχτες της Παλέρμο δεν είναι διαθετημένοι να κάνουν τα ίδια λάθη -δώρα- στους αντιπάλους τους, όπως συνέβει στο πρώτο ματς. Η Τούν δεν διαθέτει τίποτα το εξαιρετικό και η σοβαρή Παλέρμο δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
Η πρόταση μου είναι 2 με απόδοση ( 2.00 ΟΠΑΠ ) και ( 2.20 BET365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.