Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο παίχτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι ο Μπάρτον.


Είναι πασιφανές ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται αμυντικό χαφ. Μια τρομερή περίπτωση γι' αυτή τη θέση είναι ο Άγγλος Τζόεϊ Μπάρτον ο οποίος μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό. Ο Μπάρτον είναι 28 ετών και το τελευταίο διάστημα έχει πολλά προβλήματα με την ομάδα του (λόγω κάποιων δημοσιεύσεων στο Twitter) και οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και στα καλύτερά τους.


Ο Τζόεϊ Μπάρτον είναι μέλος της Νιούκαστλ από το 2007 μέχρι και σήμερα  όπου και μετρά 79 συμμετοχές και 7 γκολ. Ο Άγγλος μέσος μετέβηκε στη Νιούκαστλ από την Μάντσεστερ Σίτυ της οποίας ήταν μέλος από το 2002 μέχρι και το 2007 με 135 συμμετοχές και 15 γκολ.

Είναι ο παίχτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή αφού μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το κέντρο των Πειραιωτών και να κάνει τη διαφορά με την απόδοσή του. Οι γνώστες του αγγλικού πρωταθλήματος σίγουρα θα γνωρίζουν την αξία του παίχτη και δεν θα πιστέψουν ότι ο Μπάρτον μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αλλά όπως προείπαμε λόγω κάποιων διαφορών με την Νιούκαστλ είναι στους παίχτες υπό παραχώρηση και σίγουρα η περίπτωσή του πρέπει να εξεταστεί από τους ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάρτον δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά του νησιού μιας και στο παρελθόν είχε τσακωθεί με την ομοσπονδία της Αγγλίας (γι αυτό το λόγο δεν έχει πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα) αλλά και με πολλούς αντιπάλους του. Το τελευταίο του ατόπημα; όταν η Νιούκαστλ να του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο για τα τελευταία του καμώματα ο ίδιος δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter :

«Χα,χα το αναπόφευκτο, μόλις τιμωρήθηκα με πρόστιμο μισθών δύο εβδομάδων. Και μάλιστα με άμεση ισχύ! Χτύπημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω, χα»!


Εδώ που τα λέμε φαίνεται πιο λογικό να αποκτηθεί ένας παίχτης που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα, παρά δύο (ακούγεται για Τζιόλη + κάποιον άλλο...) οι οποίοι θα χρειαστούν χρόνο για να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να προσφέρουν. Επίσης ο Βαλβέρδε έχει πολλές φορές δηλώσει ότι θέλει μικρό και ευέλικτο ρόστερ, αν τώρα ο Ολυμπιακός πάρει ακόμα δύο παίχτες οι οποίοι θα πρέπει να υπολογίζονται σε αυτό, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει κλίμα μουρμούρας στην ομάδα μιας και δεν γίνεται να παίζουν 15 βασικοί!

Που καταλήγουμε; Η λύση είναι μια... κύριε Μαρινάκη πάρτε παιχταρά για το κέντρο και αφήστε τις οικονομικές λύσεις και τους παίχτες-στοιχήματα.... το κέντρο του Ολυμπιακού ''φωνάζει'' ότι θέλει ενίσχυση και ο Μπάρτον είναι μια σούπερ λύση.

Δείτε εδώ τον Τζόεϊ Μπάρτον :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.