Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πολλά γκολ στο Φρίουλι.


Καλημέρα φίλοι μου επιτυχημένη ημέρα η χθεσινή αφού οι προβλέψεις μας επιβεβαιώθηκαν και μας έστειλαν στο ταμείο για πληρωμή. Σήμερα έχω να προτείνω μόνο ένα σημείο το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζω και value bet.

Για σήμερα Τετάρτη 24/8 έχουμε:

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΒΕΡ 2,5 (2,00 ΒΕΤ365)

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μπορεί να δώσει αίσθηση σιγουριάς στην Άρσεναλ η οποία κέρδισε την Ουντινέζε μέσα στο Λονδίνο με 1-0. Όποιος είδε εκείνο τον αγώνα θα θυμάται σίγουρα  τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που σπατάλησαν οι δύο ομάδες εκατέρωθεν αλλά και το γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού. Η Ουντινέζε ίσως άξιζε να είχε πετύχει ένα τέρμα τουλάχιστον μιας και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Λονδρέζων. Πιστεύω ότι οι κανονιέρηδες δεν θα ''κάτσουν'' στο σκορ του πρώτου αγώνα και θα ψάξουν το γκολ μέσα στο Φρίουλι. Επίσης η Ουντινέζε είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να προσπαθήσει να πετύχει κάποιο τέρμα μιας και για να περάσει πρέπει να σκοράρει. Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο όβερ που πληρώνει και πολύ καλά μάλιστα...

Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τη συγκεκριμένη απόδοση αλλά μια πολύ μικρότερη, κάπου στο 1,65-1,70. Το αν πρόκειται για τυρί ή για δώρο θα το μάθουμε αργά το βράδυ....πάντως θα είναι ένα τρομερό ματς και ελπίζω να έχει και πολλά γκολ. ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.