Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τα Οβερ της Κυριακής

Μετά το χθεσινό κάζο είμαι έτοιμος φίλες και φίλοι αναγνώστες να απαντήσω σε αυτούς που με επέκριναν και με αποκάλεσαν κουβά για το 1/3. Για σήμερα Κυριακή θα ασχοληθούμε με Βέλγιο, Γερμανία 2 και Ισπανία.

  • Σεβίλλη - Μάλαγα    ΟΒΕΡ
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΟΒΕΡ ΝΟ. 1, και οι δύο ομάδες είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και έχουν από κοινού ως κύριο στόχο το γκολ. Η Μάλαγα έχει ρίξει πολλά χρήματα θέλει να τα εξαργυρώσει κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά. Από την άλλη η Σεβιγιάνοι είναι έτοιμη να χτυπήσουν στα ίσα το παιχνίδι παίζοντας φουλ επίθεση. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και για τις δυο ομάδες. 
Προτείνω ΟΒΕΡ με απόδοση ( 1.60 ΟΠΑΠ ) και ( 1.73 BET365 )

  • Kλάμπ Μπρίζ - Άντερλεχτ  ΟΒΕΡ

Επόμενη αναμέτρηση το μεγάλο ντέρμπι, ο θεός να το κάνει, του Βελγίου. Ας πάρουμε την προϊστορία όλα οβερ, ας το δούμε αγωνιστικά φουλ επίθεση. Έχουμε να κάνουμε με ομάδες που ξέρουν να βάζουν αλλά και να τρώνε εύκολα γκολ, ειδικά οι γηπεδούχοι.
Προτείνω ΟΒΕΡ με απόδοση ( 1.60 ΟΠΑΠ ) και ( 1.75 BET365 )

  • Άϊντραχτ Φρανκφούρτης - Πάντερμπορν  ΟΒΕΡ 
Τέλος κλείνω την τριάδα των ΟΒΕΡ με μια αναμέτρηση με πολύ ενδιαφέρον και θέαμα. Μπορεί να αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ωστόσο και οι δύο έχουν αποδείξει οτι διαθέτουν εξαιρετικά σύνολα με έφεση στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και θέλουν και σήμερα να αποδείξουν οτι τυχαία βρίσκονται εκεί, απο την άλλη η φιλοξενούμενοι καλόυνται να χτυπήσουν το παιχνίδι μιάς και ο τεχνικός της Πάντερμπρον δήλωσε πάμε για τη νίκη.
Προτείνω ΟΒΕΡ με απόδοση ( 1.60 ΟΠΑΠ ) και ( 1.70 BET365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.