Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ποδαρικό με διπλά που πληρώνουν στη Γαλλία


Σήμερα Σάββατο και θα ασχοληθούμε κυρίως με το Γαλλικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία, μια από τη δεύτερη αλλά και με την αγαπημένη μου Ελβετία που δεν με προδίδει ποτέ.



  • Νανσύ - Λίλ   2

Οι '' Λιλουά '' θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από την έδρα της Νανσύ με στόχο την νίκη κατά είσοδό τους ως πρωταθλητές στην Λίγκ 1. Η ομάδα της Λίλ, μπορεί να έχασε σημαντικούς παίκτες '' κλειδιά '' από την ομάδα της, όμως φρόντισε να αντικαταστήσει αυτούς με ακόμη καλύτερους όπως ( Ντμίτρι Παγέτ από Σεντ-Ετιέν , Μπενουά Πεντρετί από Οσέρ, Ρονί Ροντελέν από Ναντ, Βίνσεντ Ενιάμα από Χαποέλ Τελ-Αβίβ, Ντέιβιντ Ρόζεναλ από Αμβούργο και τέλος  και Μάρκο Μπάσα από Λοκομοτίβ Μόσχας ). Οι πρωταθλητές είναι σίγουρο ότι και φέτος θα κάνουν τα πάντα να προστατεύσουν τον τίτλο τους και να παίξουν ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Αντίθετα η Νανσύ δεν διαθέτει κάτι το εξαιρετικό, ώστε να μπορεί να χτυπήσει αυτή τη Λίλ καθώς δεν προχώρησε σε πολλές μεταγραφές, αλλά αναλώθηκε κυρίως σε συντήρηση του ρόστερ της.
Η εκτίμηση μου είναι ότι η Λίλ θα κάνει το χρέος της 2 με απόδοση ( 2,00 ΟΠΑΠ ) και ( 2,20 ΒΕΤ365 )

  • Νίς - Λυόν   2
Μια ακόμη αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα μας για σήμερα Σάββατο. Η Λυόν υποδέχεται τη Νίς με σκοπό να καταφέρει να αποδράσει από την έδρα της τελευταίας. Η φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα, η οποία έχει όλα τα όπλα να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και να επιστρέψει και πάλι στο θρόνο της. Η Λυόν επιστρέφει και θα το αποδείξει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική απέναντι σε μια κατα πολύ πιο αδύναμη αντίπαλο. Η Νίς με τη σειρά της δεν διαθέτει κάτι το εξαιρετικό και αναμένεται να έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στη Λυόν.
Η Λυόν μπορεί να σκορπίσει στους πέντε ανέμους αυτή τη Νίς, επιλέγω δαγκωτό 2 με απόδοση ( 1,85 ΟΠΑΠ ) και ( 2,00 BET365 )

  • Τρουά - Μονακό   UNDER 
Ένας αγώνας για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπου αναμένεται κλειστός και κυρίως από πλευράς Μονακό, μιας και οι φιλοξενούμενοι αναμένονται '' ψαρομένοι '' στο ντεμπούτο τους στη δεύτερη κατηγορία. Έτσι λοιπόν θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από αυτούς στην άμυνα μιας και η απώλεια βαθμών ίσως βγάλει τη Μονακό εκτός στόχου-ανόδου. Εξάλλου ούτε η Τρουά είναι ομάδα που  δεν φτάνει εύκολα στο γκολ παρότι θα αγωνίζεται στην έδρα της. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Επιλέγω UNDER με απόδοση ( 1,50 ΟΠΑΠ ) και ( 1,62 BET365 )

  • Βασιλεία - Σιόν    1
Τέλος θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βασιλεία με τη Σιόν. Η Βασιλεία είναι μια ομάδα σαφώς ποιοτηκότερη απο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναμένεται να έχουν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι έχουν με το μέρος τους και την παράδοση απέναντι στη Σιόν ως γηπεδούχοι. Η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη και η Βασιλεία μπορεί εύκολα να πάρει το τρίποντο και παράλληλα να προσφέρει θέαμα.
Επιλέγω ξερό 1 με απόδοση ( 1,40 ΟΠΑΠ ) και ( 1,44 BET365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.