Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Tρομερά σημεία με άρωμα απο όλη την Ευρώπη

Γεια σας φίλες και φίλοι ο Lonsdale έχει ετοιμάσει για εσάς τέσσερα παιχνίδια, που μπορούν να τινάξουν τη μπάγκα στον αέρα. Οι αναμετρήσεις αφορούν διάφορα πρωταθλήματα, όπως Σούπερ Λίγκ Ελβετίας, Τσάμπιονσιπ, Μπουντεσλίγκα και Σούπερ Λίγκ Δανίας. Ακολουθώντας με μπορείτε να πάτε στο ταμείο κάνοντας μια καλή ''μπάζα'', όπως λένε και στο χωριό μου.
Πιο συγκεκριμένα :

  • Λουκέρνη - Βασιλεία  2
Όσο αλλοπρόσαλλη και αν είναι η ομάδα της Βασιλείας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανέβει βαθμολογικά. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο για τη δύσκολη, όπως φαίνεται συνέχεια του φετινού Ελβετικού πρωταθλήματος, ξεκινώντας με νίκη απο την έδρα της σαφώς κατώτερης αλλά πάντα υπολογίσιμης Λουκέρνης.
Προτίνω το σημειο 2 με απόδοση ( 2.00 ΟΠΑΠ ) και ( 2.10 BET365 ).

  • Βέρντερ Βρέμης - Φράϊμπουργκ ΟΒΕΡ
Πρόκειται για μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και οι δυο ομάδες μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο ''πλεκτό''. Απο πλευράς Βέρντερ δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενω ο Τόμας Σάαφ δήλωσε οτι πάμε για τη νίκη. Αντίθετα η Φράϊμπουργκ είναι έτοιμη να χτυπήσει το παιχνίδι στα ίσια πέρνοντας οτι καλύτερο μπορεί να πάρει. Η γηπεδούχοι χρωστάνε ένα ΟΒΕΡ απο την προηγούμενη αγωνιστική, ενω αξίζει να σημειωθεί οτι η εστία τους δύσκολα θα μείνει απαραβίαστη για δεύτερο σερί παιχνίδι.
Προτείνω εύκολο ΟΒΕΡ με απόδοση ( 1.50 ΟΠΑΠ ) και ( 1.65 BET365 ).

  • Χόρσενς - Κοπεγχάγη  2
Περνάμε στο πρωτάθλημα Δανίας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Χόρσενς με την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Οι φιλοξενούμενοι μετα το ''χαστούκι'' στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα είναι έτοιμοι να κάνουν το τρίποντο απέναντι σε μια σαφώς κατώτερη ομάδα. Οι παίχτες της Κοπεγχάγης θέλουν να πάρουν τη νίκη και για βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά κυρίως γιατί με αυτο τον τρόπο θα ανεβεί η ψυχολογία της ομάδας. Η Χόρσενς είναι μια πολυ μέτρια εως κακή ομάδα και η σοβαρή Κοπεγχάγη μπορεί να καταπιεί αυτή τη Χόρσενς.
Προτίνω 2 με απόδοση ( 1.75 ΟΠΑΠ ) και ( 2.00 BET365 )

  • Γουέστ Χαμ - Λίντς  1 
Τέλος κλείνουμε με '' νησί '' και πιο συγκεκριμένα με την στοιχηματική μου ομάδα τη Γουέστ Χαμ που πρωταγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ. Η δίψα της Γουέστ Χαμ για να ανέβει εκεί που πραγματικά ανήκει δεν μπορεί να σταματήσει απο αυτή τη Λίντς. Οι γηπεδούχοι θέλουν ακόμη ένα τρίποντο που θα τους κάνει να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό για την άνοδο. Κανένα αγωνιστικο πρόβλημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μεσοβδόμαδα φιλοδώρισαν με τεσσάρα τη Γουότφορντ εκτός έδρας.
Προτίνω ξερό 1 με απόδοση ( 1.65 ΟΠΑΠ ) και ( 1.73 ΒΕΤ365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.