Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Προτάσεις Σαββάτου 23/9.

Γειά σας φίλοι μου μέτρια πήγαμε την Τετάρτη μιας και είχαμε 50%επιτυχία με 3/6 περασμένα σημεία. Σήμερα Σάββατο 23/9 έχουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα και πιστεύω ότι μπορούμε να πληρωθούμε.

Έχουμε και λέμε:


Μάντσεστερ Σίτυ - Έβερτον - Όβερ 2,5 (1,65 ΒΕΤ 365). 

Σε αυτό το παιχνίδι περιμένω πολλά τέρματα μιας και πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν μέσα στο City of Manchester και να συνεχίσουν τη συγκεκριμένη παράδοση που τους θέλει να δυσκολεύουν τους γηπεδούχους. Οι πολίτες θα παίξουν με όλες τους τις δυνάμεις μιας και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 2-2 που απέσπασαν την περασμένη αγωνιστική στο Φούλαμ από την ομώνυμη ομάδα που ήταν και η πρώτη τους γκέλα από την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Έτσι περιμένω τα πολλά γκολ να επιβεβαιωθούν.


Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όβερ 2,5 (1,80 ΒΕΤ365)

Εδώ σίγουρα έχουμε να κάνουμε με value bet. Το 1.80 είναι αρκετά καλή απόδοση για το όβερ μιας και οι κόκκινοι διάβολοι εκτός έδρας επιβεβαι΄ωνουν συχνά το συγκεκριμένο bet. Επίσης οι γηπεδούχοι είναι μια αρκετά αξιόλογη ομάδα εντός έδρας και παλεύει όλα τις τα παιχνίδια. Στην επίθεση η φιλόδοξη φέτος Στόουκ έχει αρκετά καλούς παίχτες και περιμένω να σκοράρει στην ελλειπή άμυνα των φιλοξενούμενων (Ράφαελ, Βίντιτς , Κλέβερλι παραμένουν εκτός δράσης). Απ' την αλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα τρομερό απολογισμό τερμάτων εκτός έδρας όπου σε δύο παιχνίδια έχουν πετύχει 7 τέρματα και έχουν δεχτεί μόλις ένα. Και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια των πρωταθλητών έληξαν όβερ. Συνοψίζοντας τα πολλά τέρματα περιμένω να επιβεβαιωθούν.

Εργοτέλης - Ολυμπιακός - 2 (1,53 ΒΕΤ365)

Σίγουρα αυτό το διπλό θα πάρει πολύ ποντάρισμα και αυτός είναι ο μόνος μου φόβος... Ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει σε φουλ επιθετικό σχήμα την ομάδα του με Μιραλάς- Τζεμπούρ-Χαβίτο ή Φούστερ και Πάντελιτς στη κορυφή και περιμένω οι ερυθρόλευκοι να σκοράρουν. Ο Εργοτέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον πολύ καλό Λεάλ και σίγουρα είναι μια μεγάλη απουσία για την ομάδα της Κρήτης. Τέλος οι πρωταθλητές θα έχουν στο πλευρό τους 3.000 οπαδούς τους που θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα.


Μπαρτσελόνα - Ατλέντικο Μαδρίτης - Όβερ 3,5 (1,83 ΒΕΤ365)

Αυτό το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν μιας και αναμετριούνται δύο πολύ επιθετικογενής ομάδες. Οι ροχιμπλάνκος έχουν την τύχη να έχουν ένα τρομερόστράικερ που ακούει στο όνομα Φαλκάο που με 4 τέρματα οδηγεί την ομ΄δα του στις νίκες τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Οι μπλαουγκράνα από την άλλη προέρχονται από τη ''γκέλα'' 2-2 με τη Βαλένθια και σίγουρα θα θέλουν να επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών τους σκοράροντας πολλά τέρματα.


Νις - Ντιζόν - 1 (1,95 ΒΕΤ365)

Έκατσα και είδα πριν δύο εβδομάδες τη Νις στο εντός έδρας ματς της όπου πήγε 1-1. Παιδιά οι τύποι αυτοκτόνησαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες και αντί να πάρουν το ματς κατάφεραν να ισοφαριστούν στο 90' μένοντας στο 1-1. Περιμένω αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι να είναι πιο σοβαροί στο τελείωμα των φάσεων και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μπράγκα - Νασιονάλ Μαδέιρα - 1 (1,53 ΒΕΤ365)

Σε αυτό το παιχνίδι περιμένω τους γηπεδούχους να επικρατήσουν. Φέτος η Μπράγκα δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε δύο παιχνίδια εντός έδρας έχει το απόλυτο των βαθμών με απολογισμό τερμάτων 5-1, η Νασιονάλ εκτός έδρας έχει  1 ήττα και 1 ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 0-4.

Σπόρτινγκ - Σέτουμπαλ - Όβερ 2,5 (1,8 ΒΕΤ365)

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο εκτός νίκες με το ίδιο σκορ 2-3 και σίγουρα η ψυχολογία είναι στα ύψη. Εντός έδρας όμως δεν έχουν ευτυχίσει να νικήσουν ακόμα μιας και έχουν μια ισοπαλία και μια ήττα με 2-3 επίσης. Οι φιλοξενούμενοι σε δύο εκτός έδρας αγώνες έχουν 2-5 συντελεστή τερμάτων και δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη ακόμα. Περιμένω τα πολλά τέρματα να επιβεβαιωθούν μιας και οι δύο ομάδες έχουν άμυνες για γέλια...

Άγιαξ - Τβέντε - Όβερ 2,5 (1,57 ΒΕΤ365)

Αυτή η αναμέτρηση θα θυμίζει σε όλους σας το περσινό χιτσκιοτικό φινάλε της περσυνής Eredivisie όπου ο Άιαξ κατέκτησε το πρωτάθλημα νικώντας με 3-1 την μέχρι τότε πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο περιμένω να επιβεβαιωθούν τα πολλά τέρματα μιας και η Τβέντε σκοράρει ακατάπαυστα στα τελευταία της παιχνίδια και ο Άγιαξ δείχνει να μπορεί να φτάσει σε κάθε αντίπαλη εστία με αξιώσεις.

Μπολόνια - Ίντερ - 2 (2,00 ΒΕΤ365)

Το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος... Η Ίντερ άλλαξε προπονητή και στον πάγκο της αναμενεται να είναι ο Ρανιέρι αντί του Γκασπερίνι. Όπως σας είχα πει αν έχανε ξανά ο Γκασπερίνι θα αποτελούσε παρελθόν από το πάγκο των Μιλανέζων όπως και έγινε στον αγώνα της Τρίτης με τη Νοβάρα. Σήμερα στο ντεμπούτο του ο Ρανιέρι θα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και οι παίχτες του να δείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Πιστεύω η παράδοση που θέλει τις ομάδες που αλλάζουν προπονητή να κερδίζουν το πρώτο τους παιχνίδι θα επιβεβαιωθεί και σήμερα και η Ίντερ να φτάσει στη νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.