Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Προβλέψεις για όλα τα γούστα!


Καλημέρα σας φίλοι μου ταμείο πήγαμε την Πέμπτη, αφού η τριάδα μας (1 Άντερλεχτ, 1 Ατλέντικο και Όβερ Λάτσιο) πέρασε και μάλιστα σχετικά εύκολα. Σήμερα, Σάββατο 17/9  έχω επιλέξει κάποια καλά bets τα οποία πιστεύω ότι αξίζουν και ότι θα επιβεβαιωθούν.


Ειδικότερα,


Μπλάκμπερν - Άρσεναλ - 2 (1,95 ΒΕΤ365). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα εωώ οι κανονιέρηδες 12η . Πέντερσεν, Νιέλσεν και ο Ντέιβιντ Νταν είναι οι απόντες για τα ρόδα, ενώ Γουίλσιρ, Ντιαμπί και Βερμάλεν είναι εκτός για την Άρσεναλ. Ο Βενγκέρ υπολογίζει κανονικά τον παιχταρά Ζερβίνιο ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα ξεκινήσει βασικός. Περιμένω να δω μια άλλη Άρσεναλ η οποία θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και θα περάσει αλώβητη από το Ίγουντ Παρκ. (25-30-51 Παράδοση).


Χόφενχάιμ - Βόλφσμπούργκ - Όβερ 2.5 (1,70 ΒΕΤ365). Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες που είναι αρκετά επιθετικογενής. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ σε εκτός έδρας ματς όπως μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και η συγκομιδή τους 4-7 σε τρία ματς. Οι γηπεδούχοι κάνουν συχνά όβερ εντός έδρας (τελευταίο με Βέρντερ Βρέμης 1-2) και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν και σήμερα. Καλό σημείο παρεπιμπτώντος είναι και το g-g.


Λεβερκούζεν - Κολονία - 2 (7,50 ΒΕΤ365). Αποκλειστικά για όσους φίλους κυνηγάνε τις μπόμπες... Από τη στιγμή που έπιασα το κουπόνι του ΟΠΑΠ και είδα αυτό το 1.30 στον άσο κάτι δεν μου κώλησε. Δεν θέλω να μακρυγορώ απλά θυμηθείται την προηγούμενη εβδομάδα το 1.30 της Ντόρτμουντ... Βάζουμε λίγα για να πάρουμε πολλά....


Ατρόμητος - Παναθηναϊκός - 1Χ (1,73 ΒΕΤ365). Στο Περιστέρι αναμετριούνται οι πράσινοι με τον Ατρομητο και δεν νομίζω ότι θα έχουν εύκολο απόγευμα. Οι γηπεδούχοι φέτος διαθέτουν εξαιρετικό υλικό και προέρχονται από το διπλό που έκαναν μέσα στο Χαριλάου. Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί με τον Πας Γιάνεννα εντός έδρας (κέρδισαν 3-1) και είχαν σε τρομερή βραδιά το Λέτο. Ωστόσο πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Λοριάν - Σεντ Ετιέν - Χ (3,20 ΒΕΤ365). Αυτό το παιχνίδι αποτελεί τον ορισμό των 2-3 τερμάτων, αλλά επειδή δεν μπορώ να ποντάρω σε αυτό το bet (δεν το έχει η εταιρεία μου) ρισκάρω στο Χ το οποίο όμως πιστεύω ότι είναι και αρκετά πιθανό. Οι πιο τζογαδόροι μπορούν να ποντάρουν και στο 1-1 σκορ αφού έχει πολλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί. Οι δύο ομάδες φέρνουν πολύ συχνά τα 2-3 τέρματα και είμαι σίγουρος ότι το σκορ του συγκεκριμένου αγώνα θα κυμανθεί σε αυτά τα πλαίσια. Ωστόσο το Χ έχει πολλές πιθανότητες αφού μιλάμε για δύο ισάξιες ομάδες.


Σεβίλλη - Σοσιεδάδ - 1 (1.53 ΒΕΤ365). Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα έχοντας 4 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το τρελό 2-2 (έχαναν 0-2 στο 10' και το έκαναν 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο) που πήραν από τη Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα τους και σίγουρα η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται και αυτοί από 2-2 με αντίπαλο  τη Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς όμως που ήταν καλύτεροι. Πιστεύω ότι η Σεβίλλη που έχει στρέψει το βλέμα της αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις λόγω του αποκλεισμού της από το Europa League μπορεί να κερδίσει την αδύναμη Σοσιεδάδ. Υ.Γ. Ο Νεγρέδο είναι σε εκπληκτική φόρμα....

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα - Όβερ 3.5 (1,73 ΒΕΤ365). Οι Μπλαουγκράνα προέρχονται από δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 2-2 με Σοσιεδάδ και Μίλαν αντίστοιχα. Δεν είναι και στα καλύτερα τους αυτή την εποχή μιας και δεν μας έχουν συνηθισει σε τέτοιες εμφανίσεις. Περιμένω σήμερα να ξεσπάσουν στην -άτυχη- Οσασούνα και μάλιστα με πολλά γκολ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.