Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ίντερ δαγκωτό!


Γειά σας φίλοι μου αρκετά καλά πήγε το Σαββατοκύριακο με συνολικά 10/14 επιτυχημένες προβλέψεις. Σήμερα Τρίτη το πρόγραμμα δεν λέει και πολλά μιας και οι περισσότεροι αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διεξάγονται αύριο. Παρ' όλα αυτά όμως εγώ έχω ξεχωρίσει ένα ματσάκι (μπορείτε να καταλάβετε κι από τη φωτογραφία πιο είναι...) το οποίο μάλιστα το πιστεύω και πάρα πολύ.

Νοβάρα - Ίντερ - 2 (1,73 ΒΕΤ365). Η Ίντερ μετά το κακό της ξεκίνημα στο Ούντινε που γνώρισε την ήττα με 4-3 παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη στο ντέρμπι με τη Ρόμα, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Σήμερα το παιχνίδι με τη Νοβάρα, όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Μιλάνου γιατί μια νίκη σε αυτό το ματς θα δώσει άλλη ψυχολογία στους νερατζούρι για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Φορλάν αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι βασικός στην επίθεση με τον Πατσίνι να συμπληρώνει το επιθετικό δίδυμο σε αυτό το 3-5-2 που θα παρατάξει σήμερα ο Γκασπερίνι. Πιστεύω ότι αυτή  τη φορά  η ΄Ιντερ μπορεί να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Υ.Γ. Αν και σήμερα η Ίντερ δεν καταφέρει να νικήσει ο Γκασπερίνι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.