Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ας πάμε στο ταμείο!

Γεια σας φίλοι μου μέτρια τα πήγαμε εχθές αφού επιβεβαιωθήκαμε στη 1 από τις δύο προτάσεις μας. Σήμερα στο Europa League που παραδοσιακά πάμε καλά πιστεύω ότι μπορούμε να ρεφάρουμε τη χθεσινή απώλεια και να πάμε στο ταμείο για πληρωμή.

Έχουμε και λέμε :


Μπράγκα - Κλαμπ Μπριζ -  1  (1,53 ΒΕΤ365)

Πιστεύω ότι οι περσυνοί φιναλιστ του Europa μπορούν να κερδίσουν τους μέτριους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι και άπειροι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πάω στον άσο σε αυτό το ματς μιας και η Μπράγκα φέτος με έχει δικαιώσει πολλές φορές.

ΑΕΚ - Στουρμ Γκρατς  - 1 (1,80 ΒΕΤ365)

Με την εικόνα που έχει δείξει η ΑΕΚ στα μέχρι τώρα παιχνίδια της, σίγουρα η πρόταση δεν είναι λογική. Ωστόσο πιστεύω ότι οι παίχτες της θα ανταποκριθούν σε αυτό το παιχνίδι και θα δείξουν την σοβαρότητα που χρειάζεται ώστε να κερδίσουν το ματς. Στο κάτω - κάτω αν οι κιτρινόμαυροι δεν κερδίσουν και κανένα ευρωπαϊκό ματς απο πού περιμένουν να έχουν έσοδα για να πληρωθούν; Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στον άσο που θα δώσει και μια άλλη ψυχολογία στην ομάδα της Ένωσης.

Ρούμπιν Καζάν - ΠΑΟΚ - Under 2.5 (1,62 ΒΕΤ365)

Αν και δεν συνηθίζω να παίζω άντερ σήμερα πιστεύω ότι στη Ρωσία δύσκολα θα κουνηθεί το δύχτι αρκετές φορές. Οι Ρώσοι είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και ο ΠΑΟΚ με την καλή αμυντική του λειτουργία περιμένω να τους δυσκολέψει. Ο δικέφαλος του βορρά θα στερηθεί τον ηγέτη του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος έμεινε στην Ελλάδα για αγωνιστικούς λόγους (τηνν Κυριακή ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό). 

Αυτή μοιάζει μια καλή τριάδα... όποιος θέλει να βαλει και άλλα παιχνίδια βλέπω επίσης τα Ρεν - Ατλέντικο - γκολ-γκολ και Σπόρτινγκ - Λάτσιο - γκολ - γκολ επίσης.

Υ.Γ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη χθεσινή της εμφάνιση στο Λονδίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.