Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα πάμε για πολλά....

Γεια σας φίλοι μου εχθές μαντεψαμε μόνο το Χ της Ίντερ μες την Τραπεζούντα και κάπως έτσι μειώσαμε τη χασούρα... Σήμερα σκοπεύω να ξαναπαίξω μονά αποδεκτά μιας και οι αποδόσεις μου είναι μεγάλες. Ωστόσο ίσως παίξω και ένα συστηματάκι με ειδικά στοιχήματα αλλά και τελικά σκορ.
 
Λοιπόν έχουμε και λέμε : 


Άρσεναλ Vs Ντόρτμουντ - 1 (1,95 ΒΕΤ365) 

Πάτημα ο 1ασος της Άρσεναλ μες το Λονδίνο μιας και οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για την διεκδήκηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Η Ντόρτμουντ εκτός έδρας χάνεται μιας και σε δύο εκτός έδρας ματς είχε τα αποτελέσματα 3-1 με Ολυμπιακό και 3-0 με Μαρσέιγ. Έτσι σκοπεύω να εμπιστευτώ τους Λονδρέζους όπου σε 8 συνεχόμενα ματς εντός είναι αήττητοι με 7-1-0 για το Champions League (η ισοπαλία έγινε με τη Μαρσέιγ 0-0).


Μαρσέιγ Vs Ολυμπιακός - Χ (3,80 ΒΕΤ365)

Πολλοί θα με χαρακτήριζαν τρελό για αυτή την πρόταση μιας και ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζουμε όλοι θα παίξει με αρκετές απουσίες βασικών παικτών στο κέντρο. Η Μαρσέιγ το Σ-Κ δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα με την Παρί για το πρωτάθλημα και σίγουρα όλοι οι Μαρσεγιέζοι θέλουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αφού μιλάμε για ένα ντέρμπι μίσους.Αν δούμε όμως και τη βαθμολογία η Άρσεναλ είναι πρώτη με 8 βαθμούς, η Μαρσέιγ ακολουθεί με 7 , η Ντόρτμουντ με 4 και ο Ολυμπιακός με 3 βρίσκεται στο τέλος. Δεν νομίζω κάποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού να θεωρεί ότι υπάρχει περίπτωση πρόκρισης στη φάση των 16 μιας και μιλάμε για πολύ δύσκολο γεγονός. Αντιθέτως η πρόκριση στο Europa φαντάζει πιο προσιτή και πιο ρεαλιστική. Ένας βαθμός στο σημερινό ματς για τον Ολυμπιακό θα ήταν καλή αποκόμιση μιας και θα έπαιζε την πρόκριση στο Europa την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη με την  (αδιάφορη ;) Άρσεναλ με στόχο τη νίκη. Από την άλλη μεριά οι Γάλλοι βολεύονται και αυτοί με την ισοπαλλία (θα πάνε στους 8) και ουστιαστικά θα περιμένουν να μην νικήσει η Ντόρτμουντ μέσα στο Λονδίνο η οποία στη καλύτερη των περιπτώσεων να πάει στους 5 (με ισοπαλία σήμερα). Έτσι για να μην περάσει η Μαρσέιγ θα πρέπει να χάσει με 4-0 μέσα στο Ντόρτμουντ μιας και έχει νικήσει τον πρώτο αγώνα με 3-0 μέσα στη Γαλλία. Έτσι και ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ με το Χ θα είναι ευχαριστημένοι και οι δύο... Μπορείται να παίξεται και σκοράκια 0-0, 1-1 ή 2-1 για κάλυψη.


Τέλος ένω επιλέξει και κάποια οβεράκια που καλοπληρώνουν:

Σακτάρ Vs Πόρτο - 1,95 ΒΕΤ365
Μίλαν Vs Μπαρτσελόνα - 1,75 ΒΕΤ365

Αυτά από εμένα καλές επιλογές είναι επίσης τα 2-3 τέρματα στους αγώνες Λεβερκούζεν - Τσέλσι και Ζενίτ - ΑΠΟΕΛ.


Το συστηματάκι μου θα είναι : 


Μαρσέιγ - Ολυμπιακός σκορ 1-1 ή 0-0
Μίλαν - Μπάρτσα 4-6 γκολ 
Άρσεναλ - Ντόρτμουν 3-1 ή 4-2 
Ζενίτ - ΑΠΟΕΛ - 2-0 ή 2-1 

Με σύστημα 3-4 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.