Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εχει ψωμί μεσοβδόμαδα....

Καλησπέρα φίλοι μου σήμερα Τρίτη 20/12 έχουμε ένα σχετικά καλό πρόγραμμα μιας και οι εμβόλιμες αγωνιστικές αλλά και τα κύπελλα έχουν τη μερίδα του λέοντος στο κουπόνι. Έχω επιλέξει ορισμένα ματσάκια που μπορούν να μας στείλουν ταμείο!

Μπλάκμπερν - Μπόλτον - όβερ - (1,70 ΒΕΤ365)

Τα ρόδα είναι μια από τις αγαπημένες μου ομάδες φέτος, όχι για την βαθμολογική τους θέση (στις τελευταίες θέσεις) αλλά για το γεγονός ότι όποτε την ποντάρω στο όβερ με πληρώνει... αυτό σκοπεύω να κάνω και σήμερα μιας και η άμυνα των γηπεδούχων είναι για γέλια... Οι φιλοξενούμενοι απ' τη μεριά τους παραπαίουν αμυντικά και έχουν και αυτοί πολλά προβλήματα. Όβερ λοιπόν!

Φορτούνα - Ντόρτμουντ - όβερ - (1,70 ΒΕΤ365) 

Οι γηπεδούχοι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες εντός έδρας στη Γερμανία με συντελεστή 8-0-1 και τέρματα 25-11. Περιμένω να σκοράρουν απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια της Μπουντεσλίγκα η οποία όμως πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Όβερ λοιπόν και εδώ!

Λανς - Σατορού - 1 - (1,75 ΒΕΤ365)

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την πιο καυτή έδρα στη Γαλλία 2 και πιστεύω ότι έχουν το υλικό να κυνηγήσουν κάτι καλό φέτος. Σε 2-3 ματσάκια που τους είδα έβγαλα τα εξής συμπεράσματα : εντός έδρας δεν έχει αντίπαλο, αλλά εκτός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, σήμερα που παίζει στη έδρα της με την κακή Σατορού οφείλει να νικήσει ώστε να μείνει στο κόλπο για την άνοδο. Άσο και ας το χάσω....


Κάλιαρι - Μίλαν - 2- (1,53 ΒΕΤ365)

Οι Μιλανέζοι  στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς με τη Μπολόνια είχαν γκελάρει με 2-2 σκορ.
 Αυτό σημαίνει ότι σήμερα η Μίλαν πρέπει να κερδίσει αν θέλει να λέει ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 2πλό λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.