Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ένωση για φίλημα

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει σήμερα η '' Ένωση '' Αγίων Αναργύρων, μπροστά στο φανταστικό για ένα ακόμα παιχνίδι κοινό του. Το συγκρότημα του Νίκου Μιλιωρίτσα, κατάφερε να κατατροπώσει  τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, Κουκουβάουνες με 61-59. 

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την '' Ένωση '' να προηγείται με 29-28, με κορυφαίο το Δημήτρη Ρομποτή, ο οποίος για ένα ακόμα ματς απέδειξε ότι διαθέτει ψυχή '' λύκου '', πετυχαίνοντας καθοριστικής σημασίας καλάθια, μα δίνοντας ουσιαστικότατες λύσεις στην άμυνα. Από την μεριά των φιλοξενούμενων οι προκλήσεις και το αντιαθλητικό παιχνίδι έκανε την εμφάνιση του, όταν η μπάλα έκαιγε.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κουκουβάουνες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με έξι πόντους, διαφορά, την οποία δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν διότι είχαν απέναντι τους το Νίκο Μπουρα, τον '' Παπαλουκά  των φτωχών '', οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απο τους κορυφαίους των γηπεδούχων. Ο Νίκος Μπούρας απέδειξε, οτι διαθέτει '' μεγάλα αρ....βυλα '', βάζοντας εικοσιπέντε πόντους καθοριστικής σημασίας. Αυτός ήταν που έδωσε και διαφορά τεσσάρων πόντων στην '' Ένωση '' μισό λεπτό πριν το τέλος, την οποία κατάφερε να κρατήσει με σκυλίσια άμυνα απ΄ όλη την ομάδα. 

Ο Νίκος Μιλιωρίτσας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ζούσε το παιχνίδι με ένταση απο τον πάγκο κάνοντας μαεστρικό κοουτσάρισμα. Απο την ομάδα των Δυτικών προαστίων ξεχώρισαν και οι  Διονύσης Γκινούτσης δίνοντας εξαιρετικές ασσιστ αλλά και με την άμυνα του για σεμινάριο, τα αδέρφια Κουγιανοί πετυχαίνοντας τεράστιας σημασίας καλάθια, ο νεαρός Ζαλακώστας για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί και μεγαλύτεροι σύλλογοι, ήταν πολυ καλός για όσο αγωνίστηκε παίζοντας εξαιρετική άμυνα, μάζεψε  τρια επιθετικά και πέντε αμυντικά ριμπάουντ αλλά πέτυχε και δυο πολύτιμους πόντους, με τρομερή προσωπική ενέργεια. Ο Βαγγέλης Σωρότος, ήταν πολύ καλός βοηθώντας την ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Επιπλέον οι Παναγάτος, Μαντέλος, Κωστής και ο '' χαζομπαμπάς '' Φίλιος, αγαπημένος των οργανωμένων της ομάδας, απέδειξαν οτι αξίζουν να φορούν το λύκο στο στήθος παίζοντας παθιασμένα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κάκιστη η διαιτησία για ένα ακόμα αγώνα, οι οποίοι '' έσφαξαν '', την '' Ένωση '' κατα διαστήματα, ενω σε πολλές περιπτώσεις δυναμίτιζαν το κλίμα με τα σφυρίγματα τους.
Το κλειστό των Αγίων ήταν για μια ακόμη φορά ήταν ασφυκτικά γεμάτο με τους '' λύκους '', οργανωμένους φίλους της ομάδας, να υποστηρίζουν με κόσμιο τρόπο την προσπάθεια την ομάδα τους, μετατρέποντας την έδρα των γηπεδούχων σε πραγματικό καμίνι και επιβεβαίωσαν τις φήμες για το κάστρο της '' Ένωσης ''. Ακόμη δεν απάντησαν σε προκλήσεις που δέχτηκαν απο τραμπούκους Κουκουβαουνιότες όταν έχανε η ομάδα των δυτικών προαστίων.
Όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι, οτι η '' Ένωση '' είναι έτοιμη να ανεβεί στην Α' ΕΣΚΑ διότι διαθέτει όλο το πακέτο....προπονητάρα, παιχταράδες, υγιή και οργανωμένη διοίκηση και ΠΥΡΙΝΟ ΛΑΟ. 
Καλές γιορτές σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.