Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Γκολ και φύγαμε... για τους 8!

Καλησπέρα φίλοι μου σήμερα η εθνική μας δίνει ίσως τον πιο κρίσιμο αγώνα της στη διοργάνωση απέναντι στην Τσεχία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα παίξει για τη νίκη η οποία θα δώσει έξτρα πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.
 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας Φερνάντο Σάντος μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την τιμωρία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, το οποίο καλείται να καλύψει ο Κώστας Κατσουράνης και ο Κούλης Παπαδόπουλος. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Ελλάδα με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Πολωνία, απλά στο κέντρο αντί για τον Κατσουράνη θα παίξει ο Φωτάκης.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χαλκιάς. Στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Κ. Παπαδόπουλου θα είναι ο Κατσουράνης, με τον Χολέμπας να παίζει στο αριστερό άκρο και τον Τοροσίδη στο δεξί. Την τριάδα  των χαφ θα συνθέσουν οι Μανιάτης, Καραγκούνης και Φωτάκης. Ο Σαλπιγγίδης θα περάσει στη δεξιά πτέρυγα, ο Φορτούνης στην αριστερή και στην κορυφή θα είναι ο Σαμαράς.

Καλή επιτυχία στην εθνική μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.