Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μπράμος και Μαυροειδής οι πρωτεραιότητες.

Ακόμη δεν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος και η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει... Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, οι δύο διεθνής παίχτες βρίσκονται μια ανάσα από την ομάδα του Πειραιά. Ο Μάικ Μπράμος είχε απασχολήσει και την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο τον Ολυμπιακό αλλά τότε το συμβόλαιό του με την Γκραν Κανάρια τον εμπόδισε να έρθει στο λιμάνι. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο "Iron Mike" είναι ελεύθερος, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο των Πειραιωτών για την απόκτησή του. Τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω και για τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Ο πρώην άσος της Μπιλμπάο είχε απασχολήσει και αυτός το προηγούμενο καλοκαίρι τους Πειραιώτες αλλά οι υψηλές απαιτήσεις για το buy-out του παίχτη της ομάδας από τη Βασκονία είχαν μπλοκάρει τη μεταγραφή.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να ξαναεπαναλάβει τα ίδια λάθη με τις άσκοπες σπατάλες και τα τεράστια συμβόλαια σε παίχτες. Η πολιτική της ομάδας του Πειραιά έχει αλλάξει και οι δύο παίχτες ταιριάζουν σε αυτή. Πρόκειται για δύο παιδιά σε καλή ηλικία (25 ο Μπράμος, 27 ο Μαυροειδής) για μπάσκετ, που έχουν όρεξη αλλά και θέληση να προσφέρουν. 

Πρόκειται για δύο έξυπνες μεταγραφές -αν γίνουν- μιας και υψηλό κόστος δεν υπάρχει (μόνο τα συμβόλαιά τους καλείται να καλύψει ο Ολυμπιακός) αφού όπως προείπα είναι ελεύθεροι και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. 

Βέβαια για να έρθουν αυτοί πρέπει κάποιοι άλλοι να φύγουν μιας και το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αρκετά μεγάλο (16 παίκτες) στην παρούσα φάση. Αν συνυπολογίσουμε τις διαφαινόμενες απομακρύνσεις των Πελεκάνο, Παπαδόπουλο ίσως και του Γλυνιαδάκη η ολοκλήρωση των μεταγραφών είναι αρκετά πιθανή.

Υ.Γ. Κάτι ακούγεται ότι ο Τζόι Ντόρσεϋ είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα μέσα στην ομάδα του Ολυμπιακού με την ιδιαίτερη συμπεριφορά του και δεν αποκλείεται να αποτελέσει -δυστυχώς- παρελθόν από την ομάδα. Μέχρι όμως να επιβεβαιωθούν οι φήμες αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.