Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Για τουρισμό στο Ρεσίφε...

Γεια σας φίλοι μου, σήμερα είναι Κυριακή (και... πίνουμε απ' το πρωί, joke...) 25/11 και όπως κάθε Κυριακή ο gatos365  είναι εδώ για να μοιράζεται μαζί σας τις στοιχηματικές του προβλέψεις. Σήμερα έχω επιλέξει τρία παιχνίδια τα οποία τα πιστεύω πολύ. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά.

Ξεκινάω με το στήριγμά μου, τον άσσο της Φενέρμπαχτσε. Η περσινή πρωταθλήτρια έχει δείξει πως συνέρχεται από το κακό ξεκίνημα και θυμίζει σε όλους την ομάδα που είχαμε συνηθίσει. Διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και όλα δείχνουν πως θα διεκδικήσει με  αξιώσεις τον τίτλο και φέτος. Σήμερα υποδέχεται την Γκετσλερμπιρλίγκι και η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι συντριπτικά υπέρ της γηπεδούχου (12-1-1). Επίσης το μομέντουμ αυτή τη στιγμή δείχνει καθαρά Φενέρ η οποία μην ξεχνάμε προέρχεται από ένα τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα διευρύνουν την ευνοϊκή γι αυτούς παράδοση και θα επικρατήσουν της Γκετσλερμπιρλίγκι .

Συνεχίζω με ένα όβερ που προέρχεται από την Ολλανδία. Αυτό είναι το Αλκμάαρ - Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι με 10/13 όβερ εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι με 9/12 εκτός έδρας υπόσχονται σκορ και θέαμα στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το εν λόγο παιχνίδι. Η Αλκμάαρ έχει 4/6 όβερ στα 6 τελευταία, με τα δύο άντερ της να λήγουν 1-1 και 2-0... Η Φέγενορντ από την άλλη μεριά είναι πιο σταθερή και έχει 6/6 όβερ στα 6 τελευταία. Δεν πιστεύω πως σήμερα θα σπάσει το σερί... πάμε στο όβερ λοιπόν.

Τέλος, κλείνω με το παιχνίδι που μαρτυρά ο τίτλος αλλά και η φωτογραφία. Σπόρτ Ρεσίφε - Φλουμινένσε. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι μιας και έχουν ανακηρυχτεί πρωταθλητές και θα κατέβουν στο παιχνίδι χωρίς άγχος και σκοπιμότητα. Την προηγούμενη αγωνιστική η Σπορτ  Ρεσίφε κέρδισε τη Μποταφόγκο με 2-0 και αυτό με πείθει στο να την εμπιστευτώ και σήμερα, μιας και  δείχνει πως θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και θα κάνει ότι χρειαστεί για να το πετύχει.... Εδώ που τα λέμε δεν θα "χάλαγε" καθόλου τους φιλοξενούμενους του χρόνου να περάσουν εύκολα από την συγκεκριμένη έδρα. Πολλά είπαμε όμως, πάμε στον άσσο και έτσι κλείνει η τριάδα μας.

Υ.Γ.  Όσοι φίλοι έχετε σκοπό να παίξετε την Σποτ Ρεσίφε στον άσσο κάντε το νωρίς μιαςκ αι η απόδοση της έχει αρχίσει και πέφτει παντού στο εξωτερικό.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Φενέρ - Γκετσλερ -  1 (1,57 ΒΕΤ365)
Άλκμααρ - Φέγενορντ - Όβερ (1,65 ΒΕΤ365)
Σπορτ Ρεσίφε - Φλουμινένσε  -  1 (1,91 ΒΕΤ365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.