Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Με πολλές αλλαγές...

 Στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος μπαίνει ο Ολυμπιακός αύριο το απόγευμα θέλοντας να κρατήσει τον τίτλο για ακόμα μία χρονιά. Για την φάση των 32 του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο " Γ. Καραϊσκάκης " ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ακολουθεί και επαναληπτικός στην έδρα των Πατρινών. 


    Αν κοιτάξει κανείς την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, εύκολα καταλαβαίνει πως ο αυριανός αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κάρολ, Σιόβας , Χολέβας , Τοροσίδης, Μοδέστο, Μανιάτης και Αμπντούν θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δώσει ανάσες. Ενώ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι βρίσκονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού οι Καραγκούνης και Σιώπης, παίκτες από την ομάδα νέων. Εκτός αυτών, βασικός για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιάννης Ζαραδούκας στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά και ο Ανδρέας Τάτος. 

  Αναλυτικά οι 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα : Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Εμ. Σιώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.