Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

O άγιος ''Βαγγέλης'' φέρνει δώρο Σκόκο για Χριστούγεννα ;

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Νάτσο Σκόκο έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και πολλές είναι οι ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του. Ο ''υδραυλικός'' πραγματοποιεί φανταστική σεζόν με τα χρώματα της Νιούελς Ολ μπόυς. Οι αριθμοί μιλούν για την πιο παραγωγική χρονιά του άλλοτε παίχτη της Α.Ε.Κ, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την τρομερή του χρονιά αλλά και της ομάδας του. Χαρακτηριστικό για τον ίδιο είναι οτι βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 12 γκολ. Ενώ τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στη μισητή Βραζιλία, με την εθνική ομάδα της Αργεντινής ανεβάζουν ακόμη περισσότερο της μετοχές του στο transfermark. Ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Βαλένθια, η Ατλέντικο Μαδρίτης, η Ζενίτ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για την αγορά του παίχτη.
Και σας ρωτώ φίλοι μου, αυτή τη στιγμή ο Σκόκο κοστολογείται στα 9 μύρια γιατί να μην τον πάρει ο Ολυμπιακός; Η περίπτωση του εξετάζεται πολύ σοβαρά απο τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και απο το τμήμα σκάουτινκ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τον παίχτη και πέρσι αν δεν κάνω λάθος, όμως τότε υπήρχαν οι Κέβιν Μιραλάς, Τζαμέ Αμπντούν και Καζίμ Ρίτσαρντς που κάλυπταν τη θέση του δεξιού χαφ.
Από την Π.Α.Ε Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνεται κάτι σχετικά με την περίπτωση του Σκόκο μιας και θεωρούν ότι είναι νωρίς να μιλάνε για μεταγραφές από το μήνα Νοέμβριο. Σαν φίλος του Ολυμπιακού και του ποδοσφαίρου γενικότερα, πιστεύω ότι εάν ο Θρύλος πάρει τον Νάτσο και ένα καλό αμυντικό χαφ η ομάδα μπορεί να έχει βλέψεις μέχρι και για τελικό Europa. Ίσως σας φαίνεται υπερβολικό αλλά οι ερυθρόλευκοι με την έλευση του Σκόκο θα μπορούν να παίζουν εκπληκτικά γρήγορο ποδόσφαιρο. Σίγουρα είναι νωρίς για μεταγραφολογίες μα ας μην ξεχνάμε, ότι ο συγκεκριμένος παίχτης ήταν κάποτε διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κολάει απίστευτα στο σύστημα της ομάδας, ο οποίος ανεβάζει ένα επίπεδο επάνω την τρομερή μέχρι τώρα επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού . Όσων αφορά τα όσα ακούγονται περί Πάοκ και Σκόκο απλά γελάω μιας και αν αποφασίσει ο ''υδραυλικός'' να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό θα το κάνει μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Αναμένονται πολύ ''hot'' Χριστούγεννα φίλοι μου για την περίπτωση Σκόκο. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο ο παιχταράς απ' την Αργεντινή; Τρέλανέ μας πρόεδρε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.