Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30/7 .

2/3 ήταν ο απολογισμός της πρώτης στοιχηματικής ημέρας από τις προτάσεις που επιλέξαμε με την Παλέρμο να μας κάνει τη ''γκέλα''... Σάββατο σήμερα και πάμε αμέσως στις προτάσεις του κουπονιού τις οποίες πιστεύω και πάρα πολύ, μάλιστα!
 Έχουμε και λέμε

Ντιναμό Δρέσης - Λεβερκούζεν 2 (1,44 ΒΕΤ365) :
Σήμερα ξεκινά το γερμανικό κύπελλο και όπως καταλαβαίνεται πολλές μικρομεσαίες ομάδες αντιμετωπίζουν τα μεγαθήρια της Μπουντεσλίγκα. Ένα από τα ζευγάρια που θα ασχοληθώ είναι αυτό της Ντιναμό Δρέσης με τη Λεβερκούζεν. Θα στηρίξω το φαβορί σε αυτό το ματς μιας και πιστεύω ότι η Λεβερκούζεν είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και σήμερα θα το αποδείξει.

Αγιαξ - Τβέντε ΟΒΕΡ (1,75 ΒΕΤ365)  :
Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο άκρα επιθετικές ομάδες που σκοράρουν αρκετά συχνά, αλλά και δέχονται εύκολα το γκολ. Το συγκεκριμένο ματσάκι είναι τελικός και γι' αυτό ίσως έχει μεγάλη απόδοση το όβερ, αλλά όταν μιλάμε για ολλανδικές ομάδες το κίνητρο πάει περίπατο... Οι άνθρωποι παίζουν για το θέαμα και θέλουν συνεχώς να σκοράρουν (έτσι είναι η ολλανδική ποδοσφαιρική κουλτούρα...) και πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει αρκετά γκολ.

Σεντ Τζόνσον - Ρέιτζερς 2 (1,50 ΒΕΤ365) :
Οι περσινοί πρωταθλητές άρχισαν με γκέλα το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θέλουν να επανορθόσουν. Πιστεύω ότι οι Ρέιντζειρς μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της αδύναμης Σεντ Τζόνσον, μιας και οι δυναμικότητες των δύο ομάδων δεν συγκρίνονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.