Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Παμε ταμείο

Σάββατο σήμερα και οπώς καθε Σάββατο-Κύριακο, η ομάδα του gatos365.blogspot.com είναι πρόθυμη να σας δώσει τις στοιχηματικές της προβλέψεις και να σας ευχηθεί καλό ταμείο.
Πιο συγκεκριμένα ο Lonsdale προτείνει για σήμερα τρείς αγώνες, οι δυο αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος Βελγίου και η άλλη το Νορβηγικό πρωτάθλημα.


Αναλυτικότερα :

  • Λόκερεν -Ζούλτε
Η έναρξη του Βελγικού πρωταθλήματος βρίσκει αντιμέτωπες δυο ομάδες με επιθετικές αρετές, οι οποίες έχουν επίσης έφεση στα αμυντικά λάθη. Ένα ξεκάθαρο ανοιχτό παιχνίδι, οπου θα μπούν πολλά γκολ. 
Η πρότασή μου είναι over απόδοση ( 1.80 ΟΠΑΠ ) και ( 2.05 ΒΕΤ365 )

  • Κορτράϊκ - Λίρς 
Μια ακόμα αναμέτρηση απο το πρωτάθλημα του Βελγίου. Η Κορτράϊκ, η νεοφώτιστη ομάδα έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές σε άμυνα και επίθεση και θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Η Λίρς είναι μια ομάδα, η οποία δεν διαθέτει κάτι το εξαιρετικό μάλιστα στο Βέλγιο θεωρείται μια απο τις ομάδες που φλερτάρουν με την τελευταία θέση. Αξίζει να σημειωθεί, οτι η Λίρς έχασε βασικά στελέχη το φετινό καλοκαίρι. Επομένως η Κορτράϊκ θα έχει ένα εύκολο έργο απέναντι σε μια αποδεκατισμένη Λίρς .
Η πρόταση μου για αυτον τον αγώνα είναι ''ξερός'' 1 με απόδοση ( 1.70 ΟΠΑΠ ) και ( 1.75 BET365 )

  • Μόλντε - Βαλερένγκα
Τέλος κλείνουμε με την αντίπαλο του δικού μας Πάοκ, Βαλερένγκα. Η οποία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μόλντε. Η Μόλντε κάνει μια σπουδαία χρονιά στο Νορβηγικό πρωτάθλημα και είναι έτοιμη να ξαναεπιστρέψει στην κορυφή έπειτα απο αρκετά χρόνια. Είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι με το επιθετικότατο ποδόσφαιρο που παίζει. Αντίθετα η Βαλερένγκα έρχεται κουρασμένη, μιας και είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα, σε μια αναμέτρηση με έναν κατα πολύ ανώτερο αντίπαλο. Επίσης αξίζει να σημειωθεί η απογοήτευση, οπου επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου.
Η πρότασή μου για την αναμέτρηση αυτή είναι ο 1, όπου προσφέρεται ( 1.60 ΟΠΑΠ ) και ( 1.67 ΒΕΤ365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.