Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στη Μπαρτσελόνα ο Σάντσες.

Τελικά η μεταγραφή του Χιλιανού μεσοεπιθετικού της Ουντινλεζε στην Μπαρτσελόνα είχε αίσιο τέλος μιας και ο γιος του προέδρου της ιταλικής ομάδας Τζίνο Πόζο, δήλωσε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο Αλέξις Σάντσες ήθελε πάρα πολύ να μεταγραφεί στους πρωταθλητές Ευρώπης και μάλιστα το είχε δηλώσει αρκετές φορές. Ίσως αυτό να ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας που ''έκλεισε'' η μεταγραφή μιας και η Μπαρτσελόνα όπως είναι γνωστό τον είχε στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας και τον ήθελε -και αυτή-. Όπως λέει και το ρητό αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Ο 22χρονος μέσος θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μια από αυτές τις ημέρες και αργότερα θα ενσωματωθεί στην αποστολή των μπλαουγκράνα ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία.


Τέλος η μεταγραφή αναμένεται να ξεπεράσει περίπου τα 27 εκατομμύρι. ευρώ ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το συμβόλαιο που θα προταθεί στον παίχτη από την ισπανική ομάδα. Ο Σάντσες τη χρονιά που μας πέρασε στο καμπιονάτο είχε 27 συμμετοχές και 12 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.