Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Kλείνει 10ετία!


Ο Κώστας Τσαρτσαρής ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμη με την ομάδα του Παναθηναϊκού και θα συμπληρώσει μια δεκατία στο τριφυλλί την προσεχή χρονιά. Η απόφασή του ήταν γνωστή αφού είχε δηλώσει και ο ίδιος οτι δεν είχε πρόβλημα να δεχτεί μείωση αποδοχών.


Ο Τσαρτσαρής άλλωστε έχει συνδέσει το όνομα του με αυτό του Παναθηναϊκού έχοντας κατακτήσει μάλιστα και πολλούς τίτλους.
Αναλυτικά ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δήλωσε:

"Το είχα δηλώσει ότι θα περίμενα τον Παναθηναϊκό. Όταν ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα, ήταν θέμα τυπικό, ήταν θέμα λεπτών να βρούμε τη χρυσή τομή. Βρίσκομαι στην ομάδα από το 2002 και νιώθω αυτή τη στιγμή την ύψιστη τιμή που θα μπορούσε να βιώσει ένας αθλητής, γιατί η παραμονή τόσα χρόνια στην ομάδα σημαίνει ότι υπάρχει αναγνώριση, ότι οι θυσίες και οι προσπάθειες ετών "βγαίνουν" μέσα από αυτά τα συμβόλαια που έχω υπογράψει όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό".



Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, τους προπονητές του και φυσικά τον κόσμο της ομάδας: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους προέδρους, τους προπονητές και φυσικά στον κόσμο που με στηρίζει. Ξέρουμε όλοι ότι οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες. Δεν θα μπορούσε να μείνει το μπάσκετ έξω από αυτό. Υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπως ο αθλητισμός. Και θα πρέπει να είμαστε όλοι λογικοί. Κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.