Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Παίρνει και Ντάνι Γκριν ;


Αποκάλυψη μέσω twitter για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έκανε ο Ντάνι Γκριν. Ο γκαρντ-φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έχει στα χέρια του μια «καλή πρόταση από Ελλάδα» και μάλιστα η ομάδα στην οποία αναφέρεται φαίνεται να είναι ο Ολυμπιακός.


Ο 24χρονος γκαρντ έχει ύψος 1.98μ. και είναι αρκετά αθλητικός. Έχει τρομερά φυσικά προσόντα και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του.

Το 2009 εντάχθηκε στο ρόστερ των Κλίβελαντ αφού επιλέχθηκε στο Νo46 του draft. Τη σεζόν 2009-10 έπαιξε 20 ματς στο Κλίβελαντ και πέρυσι εντάχθηκε στο ρόστερ των Σπερς. Εκεί δεν έπαιξε πολύ μιας και αγωνίστηκε σε μόλις σε 4 ματς λόγω της πληρότητας της περιφέρειας τους. Στη συνέχεια πήγε στο ΝΒDL και στους Ρίνο Μπίγκχορνς με τους οποίους πραγματοποιήστε εξαιρετικές εμφανίσεις. Εκεί ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20,1 πόντους, έχοντας ακόμη 7,5 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και πάνω από 45% ευστοχία εντός παιδιάς με 44% στα τρίποντα.

Είναι ο παίχτης που χρόνια έψαχνε ο Ολυμπιακός, διαθέτει τρομερό σουτ από τα 6,75 και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα στατιστικά του. Το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό και ο Ολυμπιακός αν θέλει μπορεί να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.