Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αυτός είναι ο Καρλ Χάινς (vds + pics)










 
Πρώτο το gatos365.blogspot.com αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αμερικανό πρώην σέντερ της Μπάμπεργκ Καρλ Χάινς, και πλέον είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το εν λόγο ρεπορτάζ επαληθεύεται. Με άλλα λόγια ο Καρλ Χάινς φέρεται να είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Δείτε εδώ ένα μίνι αφιέρωμα στον Αμερικανό.

Ο Καρλ Χάινς είναι 25 χρονών και έχει ύψος 1.98. Η θέση του είναι πάουερ-φόργουορντ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ.  Είναι αρκετά αθλητικός με πολύ καλή σωματοδομή, γρήγορος, αλτικός, έχοντας έφεση στα ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρλ Χάινς είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, δεν παίρνει πολλά σουτ στην επίθεση αλλά προτιμά να καρφώνει την μπάλα η να ποστάρει τον αντίπαλο μιας και είναι ιδιαίτερα δυνατός όπως προείπαμε.





Ο Χάινς τελείωσε την περσινή σεζόν με 10,4 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μ.ό. στην Bundesliga και 12,9 πόντους και 5,4 ριμπάουντ στην Euroleague. Η μεταγραφή παρουσιάζεται ως τελειωμένη απο τα ξένα ΜΜΕ όπου δηλώνουν με βεβαιότητα ότι ο Αμερικανός θα παίξει στην ομάδα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.


Ο Καρλ Χάινς παίζει επαγγελματικά από το 2008 όπου αγωνίστηκε στην Πρίμα Βερόλι και το 2010 πήρε μεταγραφή για τη γερμανική Μπάμπεργκ. Στη Γερμανία πέρυσι είχε μια αρκετά καλή σεζόν και οι εμφανίσεις του εντυπωσίασαν πολλές ομάδες ανάμεσά τους και τους ερυθρόλευκους όπου και τον απέκτησαν.


Tέλος ο Χάινς είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις εναντίον του Ολυμπιακού στη Euroleague και οι ερυθρόλευκοι μάλιστα, τον είχαν τσεκάρει και από εκείνα τα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του Χάινς σίγουρα θα δυναμώσει τον Ολυμπιακό και η απόκτησή του θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.


Δείτε εδώ τον Καρλ Χάινς :

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.