Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει ο χαφ!


Η κακή αμυντική λειτουργία των ερυθρολεύκων στα δύο τελευταία φιλικά και γενικά η συνολική τους εικόνα στα παιχνίδια επί Ολλανδικού εδάφους, έπεισαν ''και'' τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν καταλήξει στον ποίον παίχτη που θα πάρουν και μέχρι τις 10 Αυγούστου -το πολύ- θα έχει ανακοινωθεί ο νέος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πέντε παίχτες που παίζουν στο κέντρο (Ιμπαγάσα, Μοντεστό, Σουμπίνιο, Ουρτάδο και Φέισα) και αν υπολογίσουμε και τον Γέστε σε αυτούς, γίνονται έξι. Βλέπουμε λοιπόν ότι η ομάδα του Πειραιά -αν μη τι άλλο- παίχτες έχει... το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι απ' αυτούς δεν μπορούν - όπως έδειξαν- να βοηθήσουν.

Για παράδειγμα ο Ουρτάδο είναι αρκετά κακός σύμφωνα με την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά και σίγουρα δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να στηριχτεί σε αυτόν τη νέα χρονιά. Είναι αργός, δεν έχει καλά τρεξίματα και σίγουρα δεν είναι ο παίχτης-φόβητρο που είχαν παρουσιάσει τα πρωτοσέλιδα πέρυσι το καλοκαίρι.

Ένας ακόμα που δύσκολα μπορεί να στηριχτεί ο Ολυμπιακός σε αυτόν τη  νέα χρονιά είναι ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς στην προετοιμασία αλλά με τις τελευταίες του εμφανίσεις δεν πείθει τον Βάσκο τεχνικό ότι μπορεί να ανταπεξέρθει στον πρωταθλητισμό και γενικά στο βαρύ φετινό πρόγραμμα των ερυθρολεύκων.

Με λίγα λόγια απομένουν τρεις, οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα και Φέισα. Ο τελευταίος έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας και αποτελεί ερωτηματικό για τον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Κανείς δεν ξέρει αν αυτός με την απόδοσή του μπορεί να σηκώσει το βάρος  της μεσαίας γραμμής των ερυθρολεύκων και να βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας. Ωστόσο οι πιθανότητες της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν είναι και πολλές...

Που καταλήγουμε...; Σε αυτά που έλεγε ο gatos365 πριν από 20 μέρες δηλαδή στο ότι πρέπει να αποκτηθεί ο Κάρλος Σάντσες και ότι η ομάδα δεν μπορεί να στηριχτεί στο υπάρχον υλικό της μεσαίας γραμμής. Δεν λέω ότι ο Σάντσες είναι ο παίχτης που θα ''στρώσει'' την κατάσταση του Ολυμπιακού αλλά για να έχει περάσει τόσα σκάουτινγκ με επιτυχία από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σίγουρα πρόκειται για έναν καλό παίχτη.

Βέβαια για να έρθει ο Κολομβιανός στον Ολυμπιακό θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να τα βρουν και με τη Βαλενσιέν. Αν δεν γίνει αυτό τα μπακ-απ του Σάντσες είναι οι Καμπορέ, Τζιόλης -κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ καλή λύση και είναι και Έλληνας...- και τέλος ο Άλντο Ντούσερ που είναι το αουτσάιντερ αλλά και μια πολύ καλή λύση.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και το όνομα του Ντιαρά που έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ και το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό (1.2-1.5 εκατομμύρια ευρώ)...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.