Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Oβερ 2,5 σήμερα ο ΠΑΟ.


Τετάρτη σήμερα 2/8 και έχουμε προκριματικά του CHL. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Οντένσε για το δεύτερο παιχνίδι που θα κρίνει και αυτόν που θα προκριθεί. Οι πράσινοι έχουν το αβαντάζ μιας και μέσα στη Δανία είχαν καταφέρει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα (1-1) και σίγουρα έχουν το πάνω χέρι.
Μετά το 1-1 της Δανίας όπως προείπα ο ΠΑΟ έχει το αβαντάζ και σε περίπτωση 0-0 περνάει. Δεν νομίζω όμως ότι ο Παναθηναϊκός θα σταθεί στο σκορ του πρώτου αγώνα μιας και αυτό περιέχει πολύ ρίσκο. Αν οι πράσινοι δεχτούν γκολ μετά θα πρέπει να σκοράρουν δις για να προκριθούν κατ' ευθείαν. Όσον αφορά τους Δανούς, μαρκάρουν ''με τα μάτια'' και έχουν πολλά αμυντικά κενά, στην επίθεση όμως μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και να κάνουν κάποια ρήγματα στην αντίπαλη αμυντική γραμμή.


Πιστεύω ότι σήμερα ο ΠΑΟ θα δεχτεί γκολ μιας και η αμυντική του γραμμή δεν προσδίδει σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Στο παιχνίδι μέσα στη Δανία η Οντένσε έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και σήμερα δεν νομίζω να τις αφήσει ανεκμετάλλευτες. Επίσης πιστεύω ότι ο ΠΑΟ θα καταφέρει να προκριθεί αφού και οι Δανοί είναι κακοί στην άμυνα και οι πράσινοι θα σκοράρουν εύκολα...

Πρόταση : ΟΒΕΡ 2,5 ( 2,15 ΒΕΤ365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.