Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Κόκκινος και ο Γέστε!


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Φραν Γέστε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μιας και Ισπανός μεσοεπιθετικός φαίνεται να έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους... Όλες αυτές τις μέρες είχε ξεσπάσει έντονη φημολογία για τον Γέστε και τον Ολυμπιακό μιας και ο παίχτης ήθελε να έρθει στο λιμάνι σαν τρελός και να έχει προπονητή ένα παλιό του γνώριμο τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και να γνωρίσει την αίγλη των τίτλων...(videos)

Ο Φραν Γέστε είχε ξαναπασχολήσει τον Ολυμπιακό πριν δύο χρόνια όμως τότε οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει με αποτέλεσμα ο έμπειρος χαφ να μην παίσει λιμανι. Φέτος όμως και οι δύο το ήθελαν πολύ ειδικά ο ίδιος ο Ισπανός που έλεγε μάλιστα ότι ερχόταν στην Ελλάδα ακόμη και με μείωση 50%!

Ο Φραν Γέστε έπαιζε στην Αλ Βασλ όπου και έμεινε ελεύθερος και αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της μεσσαίας γραμής αλλά και ως επιτελικός μέσος. Είναι 32 ετών και έχει ύψος 1.84μ. Την περσινή σεζόν έκανε 21 συμμετοχές σημειώνοντας μάλιστα και 11 γκολ.

Η μεταγραφή του θεωρείται κλεισμένη από πολλά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού,  και το μόνο που μένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα να υπογράψει το συμβόλαιο του και μετά να αναχωρήσει και αυτός για το Ζέεφελτ της Αυστρίας όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετημασίας των ερυθρολεύκων.

Δείτε εδώ τον Φρανσίσκο Γέστε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.