Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Kοντά σε Χάινς ο Ολυμπιακός


Τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ πρώην παίχτη της Μπάμπεργκ έχει βάλει για τα καλά στο μάτι ο Ολυμπιακός μιας και πρόκειται για ένα αρκετά καλό παίχτη, ιδιαίτερα αθλητικό και μάλιστα με μικρό ετήσιο κασέ (περίπου 300.000 ευρώ).(videos)


Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει την περίπτωση του Τέρενς Μόρις -εκτός απροόπτου- μιας και στην κορυφή της λίστας για τη συγκεκριμένη θέση (δηλαδή τη θέση 4) βρίσκεται ο Καρλ Χάινς ο οποίος μάλιστα αρέσει πολύ στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Χάινς έκανε τρομερές εμφανίσεις φέτος με την Μπάμπεργκ και ειδικά κόντρα στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό όπου κέντρισε και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών


Ο Καρλ Χάινς είναι 25 χρονών και έχει ύψος 1.98. Είναι αρκετά αθλητικός με πολύ καλή σωματοδομή, γρήγορος, αλτικός, έχοντας έφεση στα ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωεί ότι ο Καρλ Χάινς είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, δεν παίρνει πολλά σουτ στην επίθεση αλλά προτιμά να καρφώνει την μπάλα η να ποστάρει τον αντίπαλο μιας και είναι ιδιαίτερα δυνατός όπως προείπαμε.

Τέλος για τον Καρλ Χάινς έχουν ενδιαφερθεί και πολλές ισπανικές ομάδες με τον ίδιο τον παίχτη όμως να μην έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με καμία ομάδα.

Υ.Γ. Όπως εχθές σαν ενημερώσαμε η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διατεθημένη να πραγματοποιήσει 2 μεγάλες μεταγραφές... Εχθες προτάθηκε ο Ντελφίνο και μάλιστα αν βοηθήσει και το λοκ-άουτ ίσως τον δούμε να αγωνίζεται με ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν...


Δείτε τον Καρλ Χάινς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.