Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Eβδομάδα εξελίξεων για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός...


Από σήμερα Δευτέρα 11/7 ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις με ορισμένους παίχτες για αναπροσαρμογές των συμβολαίων τους. Σάτο, Τσαρτσαρής, Περπέρογλου, Τέπιτς και Μάριτς είναι οι παίχτες που θα τους γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών. Εξαιρετικά μικρή αλλά υπαρκτή είναι η πιθανότητα να γίνει πρόταση μείωσης και στον Νίκολας,ο οποίος όμως αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει η ΚΑΕ  Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να ξεκινήσει μια νέα οικονομική πολιτική, με το φετινό μπάτζετ της να είναι μικρότερο από τις προοηγούμενες χρονιές. Σίγουρα η ομάδα θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να έχει υψηλούς στόχους μιας και έχει υποχρέωση -ως η καλύτερη ομάδα της τελευταίας 10ετίας- να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα συμβόλαια των παιχτών που αναφέραμε, πρόκειται να δεχθούν κάποια μείωση της τάξης του 30 με  40%. Οι Περπέρογλου και Τσαρτσαρής δήλωσαν πρόσφατα ότι είναι θετικοί σε μια τέτοια πρόταση της διοίκησης μιας και κατανοούν ότι τα  αδέρφια Γιαννακόπουλοι (όπως οι ίδιοι δήλωσαν) έχουν κουραστεί και σκοπεύουν να ρίξουν το φετινό μπάτζετ της ομάδας.

Ο Ρομέιν Σάτο που αμοίβεται με 1,8 εκατομμύρια ετησίως προσπαθεί από την πλευρά του να βρει κάποιο καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό, το οποίο βέβαια δεν είναι και εύκολο λόγω της οικονομική κρίσης που έχει ξεσπάσει. Ίσως οι μόνες ομάδες που μπορούν να του προσφέρουν ένα αντίστοιχο συμβόλαιο με το περσινό, είναι αυτές από τη Ρωσία και την Τουρκία. Αν όμως δεν βρεθεί κάποια ομάδα που να του προσφέρει αυτό το συμβόλαιο οι πιθανότητες είναι συντρηπτικά με το μέρος του Παναθηναϊκού.

Τέλος οι Μιλένκο Τέπιτς και Αλεξ Μάριτς λογικά θα δεχτούν τις μειώσεις που θα τους προτείνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με το τριφύλλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.