Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πήρε Χάουαρντ ο Ολυμπιακός ! (vds)


Τον Ματ Χάουαρντ από το κολλέγιο του Μπάτλερ αποκτησε ο Ολυμπιακός. Τις επόμενες ώρες ο Αμερικάνος άσος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ματ Χάουαρντ είναι 22 ετών και έχει ύψος 2.03. Είναι πάουερ-φόργουορντ (4άρι) και οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ένα αρκετά καλό παίχτη με στοιχεία ''πολεμιστή''.
Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ είναι ιδιαίτερα δυνατός αλλά έχει και πολύ καλά μπασκετικά στοιχεία. Δεν έχει το μακρινό σουτ, αλλά δεν παίρνει και πολλές προσπάθειες για τρίποντο. Είναι αλτικός και γενικά τα αθλητικά του προσόντα είναι αξιοζήλευτα.

Πέρυσι είχε μια πολύ καλή χρονια στο κολλέγιο του Μπάτλερ αφού σημείωσε 16,4 πόντους (79% στις βολές,51% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα), 7,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα. Θεωρείται από τους καλύτερους στο κολλέγιό του και σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό.

Βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός κλείνει σιγά- σιγά τις ''τρύπες'' που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ του και δείχνει να μαζεύει τις δυνάμεις του για τη νέα σεζόν. Ο Ματ Χάουαρντ είναι ο 3ος κατά σειρά παίχτης που παίρνουν οι ερυθρόλευκοι, μετά τους Χάινς και Λούκας που είναι επίσης Αμερικανοί.

Δείτε εδώ τον Ματ Χάουαρντ :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.