Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πληρώνουν τα ''διπλά'' σε Αγγλία και Γερμανία

Γεια σας φίλες και φίλοι, μετά το 4 στα 4 την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζουμε με άλλα τέσσερα σημεία. Αυτή τη φορά ο Lonsdale θα ασχοληθεί με διπλά σε Γερμανία και Αγγλία αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα :


  • Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου  2
Μετά τη γκέλα τη πρώτης αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο φετινό της τρίποντο μέσα στην έδρα της Βόλσφμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πλήρεις και κυρίως με τα δυο μεγάλα αστέρια της ομάδας ( Ρόμπεν, Ριμπερί ) να είναι πανέτοιμα να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Από τους γηπεδούχους θα λείψουν βασικοί παίχτες και κόντρα στη σοβαρή Μπάγερν δεν έχει καμία τύχη.
Προτείνω 2 με απόδοση ( 1.75 ΟΠΑΠ ) καί ( 1.83 BET365 )

  • Χόφενχάϊμ - Ντόρτμουντ  2
Άλλη μια νίκη θέλει να πάρει η Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη μαχητική Χοφενχάϊμ και να συνεχίσει άλλη μια εξαιρετική χρονιά. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν την ποιότητα να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο απέναντι σε μια Χοφενχάϊμ σαφώς πιο αδύναμη. Από πλευράς Ντόρτμουντ δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η Ντόρτμουντ είναι και πάλι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Μπουντεσλίγκα. 
Προτίνω 2 με απόδοση ( 1.65 ΟΠΑΠ ) και ( 1.73 BET365 )

  • Ντονκάστερ - Γουέστ Χαμ  2
Μετά το άσχημο ξεκίνημα της πρεμιέρας οι φιλοξενούμενοι είναι έτοιμοι να κάνουν το διπλό και να πάρουν την άνοδο για την Πρέμιερ Σιπ. Η ομάδα της Γουέστ Χαμ δεν έχει περιθοριο για άλλες απώλιες και έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη. Εύκολα ή δύσκολα η Γουεστ Χαμ θα πάρει τη νίκη.
Προτίνω 2 με απόδοση ( 1.75 ΟΠΑΠ ) και ( 1.91 BET365 )

  • Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ  2
Ποδαρικό με το δεξί θέλουν και μπορούν να κάνουν οι '' κόκκινοι διάβολοι '', απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Ο Σερ Άλεξ είναι έτοιμος να κάνει για ακόμη μια χρονιά το χρέος της πρώτης αγωνιστικής, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί. Ανώτερη η Γιουνάϊτεντ, όπου απο την αρχή είναι έτοιμη να δείξει ποιός θα είναι και φέτος το αφεντικό στην Πρέμιερ Λιγκ.
Προτίνω δαγκωτό 2 με απόδοση ( 1.35 ΟΠΑΠ ) και (1.53 BET365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.