Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ με προτάσεις για όλα τα γούστα!!!


Κατ' αρχήν καλημέρα σας Σάββατο σήμερα 13/8 και δηλώνω αποφασισμένος να πάω ταμείο... Σήμερα έχω αρκετή όρεξη και μετά από πολύ διάβασμα και προβληματισμό έχω καταλήξει στα εξής σημεία.

Λοιπόν θα ξεκινήσω σύμφωνα με την ώρα έναρξης των αγώνων και θα στέκομαι σε κάθε πρωτάθλημα... Έχουμε και λέμε :

Από τη Γερμανία έχω επιλέξει :

Μπουντεσλίγκα


Χόφενχάιμ - Ντόρτμουντ - 2 (1,73 ΒΕΤ365). Έκατσα την προηγούμενη Παρασκευή και είδα τη Ντόρτμουντ με το Αμβούργο... ένα θα σας πω αν πέρυσι η Ντόρτμουντ έπαιξε καλή μπάλα, φέτος θα τρίβεται τα μάτια σας... Είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο με σωστή τακτική και με ένα αρκετά καλό προπονητή. Διάλυσε το Αμβούργο που έμοιαζε ανήμπορο να αντιδράσει με 3-1 αντί για 6-1... Δεν πιστεύω ότι η Χόφενχάιμ μπορεί να κοντράρει αυτή την ομάδα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποδράσουν με το 2πλό από το Ράιν-Νέκαρ Αρένα και θα το κάνουν.
Υ.Γ. Προσέξτε τον παιχταρά Γκέτσε της Ντόρτμουντ, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα ο πιτσιρικάς...κρατήστε αυτό το όνομα και σε 2 χρόνια θα με θυμηθείτε.


Σάλκε - Κολωνία - 1 (1,62 ΒΕΤ365). Περιμένω να αντίδραση η Σάλκε μετά την κάκιστη εμφάνιση της πρεμιέρας και να επικρατήσει επί της αποδυναμωμένης σε όλες τις γραμμές (!) Κολωνίας. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Νοβάκοβιτς (Ε 28/17 πέρυσι), Μοχάμαντ (βασικός αμυντικός), Πετίτ (Μ 24/1 πέρυσι) και των Φράις, Ιονίτα που όμως είναι ανπληρωματικοί. Οι γηπεδούχοι είναι πλήρεις και περιμένω όπως προείπα να κερδίσουν.


Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου - 2  (1,83 ΒΕΤ365). Εδώ έχουμε να κάνουμε με value bet. Όταν το πρωί αντίκρισα αυτή την απόδοση δεν μπορώ να σας κρύψω ότι χάρηκα ιδιαιτέρως, αφού την περίμενα γύρω στο 1.65... Αν μια ομάδα με Ριμπερί-Μίλερ-Σβαϊνστάϊγκερ και τον ''εξωγήινου'' Ρόμπεν δεν μπορεί να κερδίσει αυτή τη Βόλσμπουργκ τι να πω; Δε λέω καλή ομάδα οι λύκοι και με τον Μάγκατ στον πάγκο τους είναι αρκετά καλοί, αλλά δεν πιστεύω ΄ότι μπορούν να κοντράρουν την Μπάγερν που γκέλαρε και την πρώτη αγωνιστική...Ξερός άσος.

Αμβούργο - Χέρτα - 2 (3,60 ΒΕΤ365). Αυτή είναι η μπομπίτσα που πιστεύω ότι θα σκάσει στο Αμβούργο... Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάτι το αξιόπιστο φέτος αφού αποδυναμώθηκαν αισθητά αυτό το καλοκαίρι και δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών. Συνεχίζω να ελπίζω ότι η ''κυρία'' της Μπουντεσλίγκα μπορεί να κάνει κάτι καλό φέτος και να ξαναδώσει το χαμόγελο στους χιλιάδες οπαδούς της που τους έχει πικράνει τα τελευταία χρόνια. Χέρτα για διπλό λοιπόν!

Β' Γερμανίας

Άαχεν - Κότμπους - ΟΒΕΡ 2.5 (1,57 ΒΕΤ365). Πρόκειται για τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος, και όταν μιλάμε για Άαχεν και όβερ τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. Επίσης από την Ααχεν λοιπόν οι αμυντικοί Κάσπερ και Φάλκενμπεργκ ο βασικός γκολκίπερ Κρούμπε αλλά και οι μέσοι Μακ, Μίλερ και Κουμπουκτσού. Τέλος από τους φιλοξενούμενους λοίπουν οι Ένχελ και Μπρζένσκα που είναι μπακ και βασικός στόπερ αντίστοιχα.

Από την Πρέμιερ Αγγλίας όπου έχουμε και πρεμιέρα έχουμε :


ΚΠΡ - Μπόλτον - 1 (2,38 ΒΕΤ365). Οι νεωφότιστοι έχουν μια από τις πιο καυτές έδρες στην Αγγλία και φέτος που διαθέτουν ένα αρκετά καλό σύνολο πιστεύω ότι μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Μπόλτον από την άλλη μεριά έχασε τους δύο από τους τρεις βασικούς επιθετικούς της Ελμάντερ και Στάριτζ με τον 34χρονο πλέον Κέβιν Ντέιβις να καλείται να σηκώσει το βάρος της επίθεσης. Επιπλέον έχασε και τον Λι (βασικός μέσος) που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 9 μήνες. Περιμένω η ΚΠΡ να κερδίσει την αποδυναμωμένη Μπόλτον και να θέσει τις βάσεις για παραμονή από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.


Νιούκαστλ - Άρσεναλ - 2 (2,10 ΒΕΤ365). Φέτος η Νιούκαστλ είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα, ναι(!) πολλοί μπουκ δίνουν τη 1Χ για τον αγώνα με την Άρσεναλ, που ναι(!) έχασε και τον Φάμπρεγας και κινδυνεύει να χάσει και τον Νασρί. Αυτά... για καθίστε ρε παιδιά επειδή η Νιούκαστλ πήρε τον Ομπερτάν τον Καμπάιγ και τον Ντεμπά Μπα έγινε ξαφνικά ομάδα. Πρέπει πρώτα να δέσουν όλοι αυτοί μεταξύ τους και μετά ναι θα είναι ένα αρκετά καλό σύνολο. Έχω όμως εμπιστοσύνη στον Αρσέν  Βενγκέρ και πιστεύω ότι οι κανονιέρηδες θα τηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να ξεκινάνε πάντα δυνατά το πρωτάθλημα. Διπλό λοιπόν που πληρώνει και καλά μάλιστα...

Φούλαμ - Άστον Βίλα - ΑΝΤΕΡ 2,5 (1,70 ΒΕΤ365). Οι φιλοξενούμενοι αυτό το καλοκαίρι έχασαν τους Ντάουνινγκ και Γιάνγκ που αποτελούσαν τα βασικά γρανάζια της επιθετικής γραμμής τους. Οι χωριάτες απόκτησαν τον Ν' Ζόγκμπια από την Γουϊγκαν  αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτούς που έφυγαν. Οι γηπεδούχοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά και πιστεύω ότι το άντερ 2.5 θα περάσει εύκολα.

Από Ολλανδία έχουμε :

Δύο οβεράκια προτείνω φίλοι μου που πιστεύω ότι δύσκολα θα σπάσουν ειδικά το δεύτερο...αυτά είναι τα,
Αιντχόβεν - Βαλβάικ - ΟΒΕΡ 3.5 (1,80 ΒΕΤ365) και
Τβέντε - Αλκμάαρ - ΟΒΕΡ 2.5 (1,80 ΒΕΤ365)

Τέλος από Γαλλία, Ελβετία και Δανία προτείνω :

Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν - 1Χ (1,42 ΒΕΤ365). Συνεχίζω να κοντράρω τα πετροδολάρια της Παρί και στηρίζω τη Ρεν που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με πεντάρα. Το στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο και πιστεύω ότι η ταχύτατη επιθετικά Ρεν δεν χάνει από την ''ασυναρμολόγητη'' μέχρι στιγμής Παρί. Η παράδοση σε αυτό το παιχνίδι είναι υπέρ των γηπεδούχων 7-2-0 και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί...

Βασιλεία - Ζυρίχη - ΟΒΕΡ 3,5 (2,00 ΒΕΤ365). Επειδή όμως οι αποδόσεις σε αυτούς τους στοιχηματισμούς είναι απαράδεκτες λέω να ρισκάρω στο όβερ 3.5 που πληρώνει και καλά μάλιστα.

Κοπεγχάγη - Μίντιλαντ - 1 (1,62 ΒΕΤ365). Και εδώ έχουμε να κάνουμε με value bet αφού η συγκεκριμένη απόδοση είναι πολύ καλή και σκοπεύω να την αγοράσω. Επιπλέον η Κοπεγχάγη αποδείξει περίτρανα πέρυσι ότι είναι ίσως η καλύτερη σκανδιναβική ομάδα αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Εν ολίγης στη Δανία οι γηπεδούχοι δεν έχουν αντίπαλο και σήμερα περιμένω να σκορπίσουν τους αδύναμους φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.