Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Περνάει ο ΑΠΟΕΛ...

Ταμείο πήγαμε χθες με το μονό αποδεκτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο άσος πέρασε εύκολα με 3-0. Σήμερα το πρόγραμμα έχει προκριματικά CHL και μάλιστα τα δεύτερα παιχνίδια που θα ξεκαθαρίσουν και αυτούς που θα περάσουν στους ομίλους. Πάμε λοιπόν να δούμε τις προτάσεις μου:

Για σήμερα Τρίτη 23/8 προτείνω :


ΑΠΟΕΛ - ΒΙΣΛΑ - 1 (1,80 ΒΕΤ365)

Θεωρώ ότι η κυπριακή ομάδα μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα 1-0 και να περάσει στην επόμενη φάση. Το ΑΠΟΕΛ φέτος διαθέτει πολύ καλό υλικό και θέλει να επαναλάβει την πρόκριση στους ομίλους του CHL που είχε πετύχει το 2009 όπου είχε πραγματοποιήσει μάλιστα και πολύ καλές εμφανίσεις. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να γεμίσει το ΓΣΠ και να δημιουργήσει -όπως πάντα- μια καυτή ατμόσφαιρα. Από αγωνιστικά προβλήματα οι μόνοι απόντες για την κυπριακή ομάδα είναι οι Σολάρι και Ατόρνο, αλλά οι απουσίες τους μπορούν να καλυφθούν. Πιστεύω ότι το βράδυ όλο το ΓΣΠ θα πανηγυρίζει την πρόκριση στους ομίλους....


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΟΝΤΕΝΣΕ - ΟΒΕΡ (1,60 ΒΕΤ365)

Το πρώτο παιχνίδι στην Δανία έληξε 1-0 υπέρ της Οντένσε μετά από ένα τραγικό λάθος του Ζαπάτα (κεντρικός αμυντικός της Βιγιαρεάλ) που έδωσε κυριολεκτικά την μπάλα στον επιθετικό της Οντένσε ο οποίος δεν συγχόρεσε το λάθος του Κολομβιανού. Πιστεύω ότι η Βιγιαρεάλ μπορεί να προκριθεί μιας και οι Δανοί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μάλιστα με πολλά γκολ. Έτσι το όβερ πιστεύω ότι είναι η ιδανική επιλογή γι' αυτό το ματς μιας και ο άσος είναι πολύ χαμηλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.