Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ξημερώνει Κυριακή που μοιράζει λεφτά

Κυριακή σήμερα και τα παιχνίδια που έχω επιλέξει μπορούν να στείλουν στο ταμείο δυνατούς αλλά και τολμηρούς παίχτες. Σαφώς και η χθεσινή μέρα αποδείχθηκε σκάρτη μιας και η Βασιλεία κατάφερε να μας απογοητεύσει για ακόμη μια αγωνιστική και να μας στείλει επί του κουβά. Περασμένα ξεχασμένα όμως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι το χρέος μας δίνοντας προβλέψεις.

  • Νόργουιτς - Στόουκ   UNDER
Ξεκινάμε με το αγαπημένο μας '' νησί '', η Νόργουιτς υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Στόουκ, σε μια αναμέτρηση που πραγματικά το ξύλο και το κακό θέαμα θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι γνωστό εξάλλου τη δυσκολία που έχουν και οι δυο ομάδες στο να βάλουν τη μπάλα στο πλεκτό. Απο αγωνιστική μεριά και οι δυο θα προσέξουν κυρίως την άμυνα τους μιας και αυτη είναι που μπορεί να δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Προτίνω UNDER με απόδοση ( 1.55 OΠΑΠ ) και ( 1.67 BET365 )

  • Ανόβερο - Χέρτα Βερολίνου  OBER
Μια αναμέτρηση με πολλά γκολ, οι γηπεδούχοι προέρχονται απο δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα ( Σεβίλλη 2-2 ) και όπως όλα δείχνουν θα παραταχθούν με κόπωση απέναντι σε έναν πάντα επικύνδινο και υπολογίσιμο αντίπαλο. Η Χέρτα είναι μια ομάδα που μπορεί να βάλει εύκολα γκολ και μάλιστα θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στους γηπεδούχους.
Προτίνω OBER με απόδοση ( 1.65 ΟΠΑΠ ) και ( 1.80 BET365 )

  •  Γιούνγκ Μπόις - Τούν  1
Τέλος κλείνουμε με μια αναμέτρηση απο την Ελβετία, η οποία μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως ντέρμπυ. Οι γηπεδούχοι θέλουν και μπορούν να φτάσουν φέτος στην κορυφή και συνάμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελβετίας. Όλοι στο στρατόπεδο των γηπεδούχων είναι έτοιμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μάλιστα μόνο τη για τη νίκη. Η Τούν είναι καιρός να ξεφουσκώσει και η Γιούνγκ Μπόις μπορεί να τους κόψει τη φόρα.
Προτίνω έναν ψαγμένο 1 με απόδοση ( 1.55 ΟΠΑΠ ) και ( 1.70 BET365 )

  • Άντερλεχτ - Μόνς  OBER 
Πρόκειται για μια αναμέτρηση  μεταξύ Δαβιδ και Γολιάθ, μόνο που σε αυτο το παραμύθι ο νικήτης θα είναι ο Γολιάθ. Εύκολη επικράτηση με πολλά γκολ απο πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι πμορούν να σπείρουν στους δέκα ανέμους τους φιλοξενούμενους.
Προτίνω εύκολο ΟΒΕR με απόδοση ( 1.40 ΟΠΑΠ ) και ( 1.53 ΒΕΤ365 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.