Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Κυριακή...μέρα για στοίχημα!


Καλημέρα φίλοι μου χθες ήταν μια μέτρια στοιχηματικά ημέρα και δεν τα πήγαμε και τόσο καλά... σήμερα Κυριακή 21/08 πιστεύω να σπάσει η κακοδαιμονία των τελευταίων ημερών και να πάμε στο ταμείο για πληρωμή.

Έχουμε και λέμε :

Μπόλτον - Μάντσεστερ Σίτυ - 2 (1.80 BET365)

Σε αυτό το ζευγάρι πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι μεν γηπεδούχοι έχουν χάσει τους δύο απ' τους τρεις -πέρυσι- βασικούς τους επιθετικούς (Ελμάντερ και Στάριτζ) και οι φιλοξενούμενοι έχουν ενισχυθεί με την απόκτηση του παικταρά Κουν Αγκουέρο που έχει ταιριάξει απόλυτα στους πολίτες. Η Μπόλτον στην πρεμιέρα συνέτρυψε την μέτρια ΚΠΡ με 0-4 και έκανε μια πολύ καλή αρχή. Η Μάντσεστερ Σίτυ είχε επικρατησει και αυτή με το ίδιο σκορ επί της Σουόνσι με τον Κουν Αγκουέρο να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν το πάνω χέρι και θα περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Μπόλτον.

Τρόμσο - Φρέντρισταντ - 1 (1,75 ΒΕΤ365)

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της... αυτή είναι η Τρόμσο που έχει 8-2-0 εντός έδρας απολογισμό. Η Φρέντρισταντ έχει ξεμείνει από στόχους και είναι μια  μέτρια ποιοτικά ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Η Τρόμσο μπορεί να κερδίσει την αδύναμη φιλοξενούμενη και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη που είναι και ο βασικός της στόχος.

Μαρσέιγ - Σεντ Ετιέν - Οβερ 2,5 (1,90 ΒΕΤ365)

Τέλος κλείνω με ένα οβεράκι που μου αρέσει ιδιαιτέρως. Οι Μαρσεγιέζοι είναι πάντα επιθετικοί στην έδρα τους και πιστεύω ότι μπορούν να ματώσουν τα δίχτυα της Σεντ Ετιέν. Οι φιλοξενούμενοι είναι επίσης μια επιθετικογενής ομάδα που έχει πολύ γρήγορους επιθετικούς. Αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι και πιστεύω ότι το Οβερ 2.5 θα επιβεβαιωθεί...

Καλά κέρδη σε όλους...

Υ.Γ. Πιστεύω πολύ και τον άσο της Γουέστ Χαμ που προτείνει ο lonsdale...ο οποίος έχει αναλύσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.