Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορούν τα 2πλά, Ελλάδα και Ουγγαρία!


Καλημέρα φίλοι μου μετά από το τριήμερο ρεπό που πήραμε λόγω του φτωχού προγράμματος ξαναπιάνουμε δουλειά... Σήμερα Τρίτη 6/9 έχουμε και πάλι προκριματικά για το Euro 2012 και έχω σημειώσει δύο παιχνιδάκια με καλές αποδόσεις.


Έχουμε και λέμε:

Λετονία - Ελλάδα - 2 (1,80 ΒΕΤ365)
. Η Εθνική μας μετά το νικηφόρο πέρασμά της μέσα από το Ισραήλ έχει υποχρέωση να νικήσει και τους Λετονούς, οι οποίοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα. Απουσίες υπάρχουν, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με το Ισραήλ Σωτήρης Νίνης υπέστη ρήξη εμπρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός γηπέδου για 5-6 μήνες. Επίσης Τοροσίδης και Κατσουράνης είναι τιμωρημένοι γι' αυτό το ματς και θα απουσιάσουν. Τέλος ο Παντελής Καφές συμπληρώνει το απουσιολόγιο αφού και αυτός λόγω τραυματισμού θα μείνει εκτός για 5-6 εβδομάδες. Οι Λετονοί από τη μεριά τους είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά όπως είπαν θα χτυπήσουν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Πιστεύω ότι οι απουσίες μας μπορούν να καλυφθούν και η Εθνική μας ξέρει να παίρνει τέτοιου είδους παιχνίδια...Διπλό λοιπόν!

Μολδαβία - Ουγγαρία - 2 (2,00 ΒΕΤ365) . Πάνω - κάτω για τους Μαγυάρους ισχύουν τα ίδια που ισχύουν και για την Εθνική μας, αφού σε αυτό  το παιχνίδι ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουν. Οι Ούγγροι έκαναν μια σπουδαία νίκη στο 90' εναντίον των Σουηδών και πλέον ισοβαθμούν με τους ''Βίκινγκς'' (οι οποίοι αντιμετωπίζουν το Σαν Μαρίνο και λογικά θα έχουν εύκολο έργο) στην δεύτερη θέση. Για να έχει σημασία η νίκη τους όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν και το εμπόδιο των αδιάφορων Μολδαβών. Άλλωστε η Ουγγαρία είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να περάσει με διπλό μέσα από τη Μολδαβία. Διπλό και εδώ!

Αυτά για σήμερα φίλοι μου έυχομαι υγεία και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.