Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πάμε ταμείο με προκριματικά Euro!


Γειά σας φλιλοι μου μετά από τρια ταμεία συνεχόμενα ταμεία, πήραμε ρεπό από το στοίχημα μιας και το πρόγραμμα -προσωπικά πάντα μιλώντας- δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Σήμερα Παρασκευή 2/9 έχουμε προκριματικά για το Euro 2012. Οι σημερινές μου προτάσεις είναι:

Ισραήλ - Ελλάδα - Χ/Χ (4,33 ΒΕΤ365) . Το συγκεκριμένο παιχνίδι φίλοι μου δεν πιστεύω ότι  θα καθηλώσει τους θεατές με το θέαμα που θα προσφέρει. Πιστεύω ότι θα είναι ένα βαρετό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέριες και γενικά οι δύο ομάδες δεν θα ανοιχτούν αλλά θα περιμένουν η μια την άλλη. Οι πιο ψαγμένοι μπορούν να ποντάρουν στα σκορ 0-0 ή 1-1.


Β. Ιρλανδία - Σερβία - 2 (2,15 ΒΕΤ365). Πιστεύω ότι η Σερβία έχει πολύ καλό υλικό και μπορεί να αποδράσει με το διπλό μέσα από την έδρα των Βορειοιρλανδών. Και στο κάτω-κάτω πρόκειται για μια αρκετά καλή απόδοση που πιστεύω ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Μάλτα - Κροατία - 2/2 (1,53 ΒΕΤ365). Δεν πιστεύω ότι οι Κροάτες θα κάνουν το ίδιο λάθος με την εθνική μας ομάδα και θα περιμένουν το 90+3 για να πάρουν τη νίκη... Διπλό λοιπόν και από το ημίχρονο αφού όπως και να το κάνουμε οι γηπεδούχοι απλά δεν μπορούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.