Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Έφυγες σαν ''αγωνιστής'' ΑΝΤΙΟ Πιερμάριο...

Εδώ και δυο μέρες το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πενθεί για τον θάνατο του Πιερμάριο Μοροσίνι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο. Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή έχει γίνει πρώτο θέμα στην Ιταλία, χαρακτηριστικό είναι οτι αναβλήθηκε ολη η αγωνιστική δράση της Seria A αλλά και των μικρότερων κατηγοριών.
 Η ιστορία του Πιερμάριο συγκλονίζει, στα 15 του έχασε την μητέρα του απο καρκίνο, ενώ δυο χρόνια μετα έχασε και τον πατέρα του. Πέρσι άλλος ένας θάνατος ήρθε να συνεχίσει την ''κατάρα'' για πολλούς, της οικογένειας Μοροσίνι, πενθώντας και για τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος αυτοκτόνησε. Χθές ήταν η σειρά του Πιερμάριο, μιας και έσβησε μέσα στο γήπεδο, ενώ έδινε αγώνα να κρατηθεί στα πόδια του. Αμέσως το νοσοκομειακό όχημα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο, όμως το όχημα της αστυνομίας είχε φρακάρει την έξοδο απο το γήπεδο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η μεταφορά του στο νοσοκομείο για πέντε λεπτά.

Θρήνος επικρατεί και στις τάξεις της Ουντινέζε, μιας και ο παίχτης άνηκε στην ομάδα και ήταν δανεικός στην ομάδα του Λιβόρνο. Η ομάδα απο το Ούντινε ανέλαβε όλα τα χρέη της κηδείας του ποδοσφαιριστή και την επιμέλεια των δυο αδερφιών του Μοροσίνη, τα οποία έχουν διανοητική ασθένεια. Ο Μοροσίνη ανδρώθηκε στην Ουντινέζε, μετράει 15 συμμετοχές με τις ελπίδες της εθνικής Ιταλίας, ενω φέτος δόθηκε δανεικός στη Λιβόρνο μέχρι το καλοκαίρι. Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει σπίτι του το ποδόσφαιρο, ενώ η φανέλα με τον αριθμό 25 αντιπροσόπευε τη μητέρα του. 

Έφυγες σαν αγωνιστής

ΑΝΤΙΟ, Πιερμάριο Μοροσίνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.