Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο Βασιλιάς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επέστρεψε ( vids)

Τρομερό, ανεπανάληπτο φινάλε που τρέλανε όλη την Ευρώπη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε το φαβορί ΤΣΣΚΑ στον τελικό με 62-61, με τρομερή ενέργεια του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος υποδεχόμενος την πανέξυπνη ασσιστ του MVP της διοργάνωσης Βασίλη Σπανούλη, ''σκότωσε '' την Ρωσική '' αρκούδα''. Ολη η Ευρώπη παραμιλά για το μεγαλείο των ''μωρών'' του Ντούντα, τα οποία κράτησαν ζωντανό τον Θρύλο, ο οποίος αγωνιζόταν με πάθος, και κατα κυριο λόγο με τους Σλούκα, Μάντζαρη, Παπανικολάου που είναι γεννηθείς το 1990, κατάφερε να επιστρέψει στο ματς απο το -19.

Ο βασιλιάς επέστρεψε έπειτα απο 15 χρόνια απουσίας, το ελληνικό μπασκετ δηλώνει και πάλι παρόν, κάνοντας υπερίφανους όλους τους Έλληνες και όλους τους Ολυμπιακούς. Ο ''αρχιτέκτονας'' Ντούντα δεν κατάφερε μόνο να πάρει ΞΑΝΑ το Ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό, αλλά κατάφερε να κάνει ''άντρες'' παιδιά μόλις 22 ετών. Καταθεση ψυχης και απο τους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι έζησαν έντονα την αναμέτρηση απο το πρώτο λεπτό και μάλιστα ήταν ΑΥΤΟΙ που τραγούδησαν στο τέλος μαζί με παίχτες και κόσμο του Ολυμπιακού το ομόνυμο σύνθημα '' ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΜΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ''.

Απο πλευρας παικτών ξεχώρισαν οι Σπανούλης, Παπανικολάου, Άντιτς και Πρίντεζης, οι οποίοι δεν παράτησαν τον αγώνα ούτε δευτερόλεπτο αλλα και οι Σλούκας, Μάντζαρης, ΧάΪνς παίζοντας άμυνα για σεμινάριο. Συγκινημένος φάνηκε κατα τη βράβευσή του ο αρχηγός του Θρύλου Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας στις δηλώσεις του, οτι ''απο την αρχη ήξερα οτι έκανα τη σωστη επιλογή'', ενω στα αποδητήρια φώναζε οτι είναι έτοιμος να κάνει δέκα παιδιά. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν και εκείνος βαθιά συγκινημένος μιας και είναι ''ΓΑΥΡΟΣ'' απο μικρός ενω τόνισε '' μέσα τα κεφάλια, έχουμε τελικούς ''.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι και πάλι στο θρόνο του, απιστευτο δεν είναι, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

Videos..


Δεκάλεπτα: 10-7, 34-20, 53-40, 61-62
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Καζλάουσκας): Τ εόντοσιτς 15 (4τριπ, 4ριμπ, 5λαθ), Λαβρίνοβιτς 5, Σισκάουσκας 8, Κρστιτς 11, Κιριλένκο 12 (10ριμπ, 5λαθ, 1κοψ), Βορόνοφ, Βοροντσέβιτς, Σβεντ 3, Κάουν 2, Κριάπα 3 (1), Γκόρντον 2.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς, Άντιτς 7, Σπανούλης 15 (2), Ντόρσεϊ, Κέσελ 3 (1), Παπαδόπουλος , Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 18 (3), Μάντζαρης 3, Σλούκας 4, Λο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.