Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Kαι τώρα οι δυο τους...


Γεια σας φίλοι μου σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Champion League στη  Γερμανία και συγκεκριμένα στο Bayern Arena μεταξύ των Bayern και Chelsea (21:45 ΝΕΤ). Ανάλυση - Ενδεκάδες - videos.

Oι γηπεδούχοι πριν δύο χρόνια είχαν ξαναφτάσει στον τελικό αλλά τότε έτυχε να πέσουν πάνω στον
Mr. One τον Zoze Mourinho και την αγαπημένη του Ίντερ η οποία σκόρπισε τους Βαβαρούς, με δύο γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο. Φέτος θα λέγαμε ότι πήρε εκδίκηση από τον εκκεντρικό coach μιας και από θέση outsider απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης στον αξέχαστο ημιτελικό που έληξε στα πέναλτι βρίσκοντας νικητές τους Γερμανούς. Έτσι σήμερα ο Franky, o Arjien  και η παρέα τους θα δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό του Μόναχο και θα καταβάλλουν και την ψυχή τους αν χρειαστεί προκειμένου να φτάσουν στη νίκη που θα τους δώσει τον τίτλο.

Ενδεκάδα:
Νόιερ - Λαμ, Κοτέντο, Τίμοχτσουκ, Μπόατεγκ - Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Μίλερ - Ριμπερί, Ρόμπεν, Γκόμεζ.

Ακόμα και  ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Τσέλσι δεν θα πίστευε ότι εκείνη η ομάδα του Βίλας Μπόας  η οποία βρέθηκε να χάνει από τη Νάπολι  στα προημιτελικά με 3-1 ότι θα γυρνούσε το σκορ, θα νικούσε μέσα στο Λονδίνο την Μπαρτσελόνα, αλλά και θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης  μέσα στη Βαρκελώνη με σκορ 2-2. Βέβαια οφείλουμε να πούμε και ένα τεράστιο ''Συγχαρητήρια'' στον αρχιτέκτονα αυτής της  ομάδας  τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο που κατάφερε να ανυψώσει το ηθικό της και να οδηγήσει τους παίχτες του στον τελικό του Μόναχο. Οι μπλε μετά την φυγή του Πορτογάλου τεχνικού απέδειξαν ότι είχαν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και την ποιότητα να ''τρελάνουν'' όλη την Ευρώπη και να φτάσουν στη διεκδίκηση του τροπαίου του Champions League  για δεύτερη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια. Θυμίζουμε ότι το 2008 η Τσέλσι είχε ξαναφτάσει στον τελικό αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ενδεκάδα:
Τσεχ - Μποσίνγκουα, Κόουλ, Κέιχιλ, Ντάβιντ Λούιζ - Μίκελ, Εσιέν, Λαμπάρντ - Μάτα, Καλού, Ντρογκπά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.