Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πάμε να τους ΞΑΝΑτρελάνουμε!


Αύριο είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Euro 2012 που διεξάγεται στην Πολωνία αλλά και την Ουκρανία. Η εθνική μας θα βρίσκεται εκεί, στα τελικά της διοργάνωσης και  όπως δηλώνουν και οι διεθνής μας, η Ελλάδα δεν έχει πάει για τουρισμό... Όλοι στο γαλανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν σε αυτή την ομάδα και στόχος τους είναι η διάκριση.

Αύριο λοιπόν όλοι οι Έλληνες στις 19:00 θα δουν την εθνική μας να αντιμετωπίζει την διοργανώτρια Πολωνία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και σίγουρα όλοι μας έχουμε μεγάλο άγχος αλλά και τεράστια επιθυμία για τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση των οχτώ. Πολλοί μας έχουν ήδη ξεγραμμένους, τελειωμένους προβάλλοντας μας ως αουτσάιντερ, αλλά ας μην ξεχνάμε πως έτσι μας θεωρούσαν και στην Πορτογαλία το 2004 και βγήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης.

Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά αυτή η εθνική, η εθνική των επιτυχιών έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα στέκεται όρθια και πολλές φορές τα καταφέρνει. Έτσι και αύριο περιμένουμε από τα "λιοντάρια" του Φερνάντο Σάντος να τα δώσουν όλα και να μας κάνουν για μια ακόμη φορά εθνικά υπερήφανους.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι θα ήταν τεράστια η χαρά που θα έδινε μια πιθανή διάκριση στο Εuro, μιας και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας ο κόσμος έχει την ανάγκη. Ελλαδάρα μας καλή επιτυχία για αύριο!

To σποτ της εθνικής μας για το Εuro 2012:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.