Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μοσχοβίτικος πειρασμός για Ζοτς...

Οι μέρες περνούν και η παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται στον αέρα. Μετά το πρώτο και συνάμα άκαρπο προχθεσινό ραντεβού οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις από την τηλεφωνική επαφή που θα έχουν ο πολυνίκης Σέρβος προπονητής και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Το χάσμα των 4 εκατομμυρίων ευρώ όσον αφορά το μπάτζετ της νέας περιόδου παραμένει και μόνον με αμοιβαίες υποχωρήσεις φαίνεται πως θα εμφανισθεί ''φως στο τούνελ''. Σε διαφορετική περίπτωση τότε μάλλον ο Ζοτς θα αποτελέσει παρελθόν, αποτελώντας έτσι την πιο χρυσή ανάμνηση στις μνήμες των φίλων του ''τριφυλλιού''.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει τις τελευταίες ώρες, ένα ακόμη εμπόδιο έρχεται να προστεθεί, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του Σέρβου στην τεχνική ηγεσία. Το εμπόδιο αυτό ακούει στο όνομα ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι διατεθειμένη να κινήσει ''ουρανό και γη'' προκειμένου να γίνει ο Ζοτς κάτοικος Μόσχας. Πιο συγκεκριμένα, η ''αρκούδα'' προσφέρει στον Ομπράντοβιτς τα ίδια και περισσότερα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, τόσο αναφορικά με τις προσωπικές του απολαβές όσο και με το μπάτζετ που αναμένεται να του διαθέσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με μία έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο εικοσιτετράωρο οι Ρώσοι προσφέρουν στον Ζοτς μπάτζετ ύψους 44(!!!) εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που είναι το υπερδιπλάσιο από αυτό που ζητάει ο ίδιος από τον Παναθηναϊκό και σχεδόν τετραπλάσιο από αυτό που του προσφέρει αυτή τη στιγμή η πράσινη Κ.Α.Ε. 
Αν φυσικά ευσταθεί η παραπάνω φιλολογία τότε είναι εύκολα αντιληπτό πως οι πιθανότητες παραμονής του Σέρβου τεχνικού είναι σαφώς εναντίον των Κυπελλούχων Ελλάδος. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι δεδομένο πως ακόμα και με ένα μπάτζετ σαν αυτό της περασμένης περιόδου ο Ζοτς θα διαθέτει την ευχέρεια να χτίσει στη Ρωσία την ομάδα που θέλει, κομμένη και ραμμένη στην φιλοσοφία που αυτός θέλει να επιβάλλει στις ομάδες του...
Από δευτέρα θα έχουμε θεωρητικά καθοριστικές εξελίξεις τις οποίες θα έχουμε τη δυνατότητα να σχολιάσουμε μέσω της σελίδας του gatou365. Εις το επανιδείν φίλοι μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.